• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν έχω τίποτα να χάσω!
Νομίζω έχουμε το ρυθμό για αύριο
Νέα 15/08/2015 - 22:51

Ο αναγεννημένος Marc Marquez διατηρεί ψηλά τις ελπίδες του για μια τρίτη συνεχόμενη νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα, ξεκινώντας τον αυριανό αγώνα από τη δεύτερη θέση.

 

«Στόχος ήταν η πρώτη σειρά και φυσικά πίεσα για την pole. Στο τέλος ήμασταν πολύ κοντά με τον Jorge, αλλά έκανε έναν απίστευτο γύρο», παραδέχτηκε ο Ισπανός, που έμεινε 74χιλ πίσω από τον Lorenzo.

 

«Για αύριο όμως το πιο σημαντικό είναι ο ρυθμός. Νομίζω ότι τον έχουμε. Στο ζέσταμα θα προσπαθήσω να βελτιώσω πιο πολύ το στυλ μου, παρά τις ρυθμίσεις, γιατί έχω περιθώριο ακόμα».

 

«Μετά, ο στόχος θα είναι μια καλή εκκίνηση και να ακολουθήσω τις δυο Yamaha. Θα γίνει καλός αγώνας, γιατί είναι μια καλή πίστα για προσπεράσεις! Είμαι πίσω στη βαθμολογία, αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν έχω τίποτα να χάσω».

 

«Έτσι, αν πρέπει να πάρω το ρίσκο τότε θα το κάνω», πρόσθεσε ο Marc Marquez, ο οποίος είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, 56β πίσω από τον Rossi και με οχτώ αγώνες να απομένουν για το τέλος.

 

Στη συνέχεια τον ρώτησαν για το αν έχει μετανιώσει για την «όλα ή τίποτα» συμπεριφορά που έδειξε στο παρελθόν και η οποία τον οδήγησε σε τρεις εγκαταλείψεις στο πρώτο μισό.

 

«Σίγουρα όταν πέφτεις μαθαίνεις κιόλας και δεν θέλεις να κάνεις τα ίδια λάθη. Αλλά όταν είσαι στο όριο και δεν νιώθεις καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα και πρέπει να μείνεις με τους μπροστά, τότε έρχεται και η πτώση».

 

«Ενδεχομένως αυτή η νοοτροπία να μου έδωσε μερικά μηδενικά στο Πρωτάθλημα, αλλά θεωρώ ότι αυτή η νοοτροπία με βοήθησε να επανέλθω δυνατότερος και να είμαστε σε καλό επίπεδο τώρα».

 

Ο Marc Marquez είναι και ο μοναδικός αναβάτης που ήταν πιο γρήγορος από τον Lorenzo αυτό το διήμερο - στις ΕΔ2 - αλλά παραδέχεται ότι ο συμπατριώτης του είναι καλύτερος σε ρυθμό αγώνα.

 

«Αν κάνει πάρα πολύ ζέστη όλοι θα υποφέρουμε, αλλά αν έχει περισσότερη δροσιά πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε καλύτερα τη μοτοσυκλέτα και τα ελαστικά μας».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Ήμουν στο όριο!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Πονούσα πολύ στη μοτοσυκλέτα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα