• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LAGUNA SECA: O Lorenzo στην πρώτη θέση στις Ε.Δ.2
O Jorge Lorenzo έφερε την Μ1 στην πρώτη θέση κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο
Νέα 04/07/2009 - 16:34

 

Οι πρωινές Ελεύθερες Δοκιμές 2 στην πίστα της Laguna Seca, έγιναν με σχετικά χαμηλή θερμοκρασία στους 15ο, παρά τον καλό καιρό και την ηλιοφάνεια στην Καλιφόρνια. Οι τρεις «συνήθης ύποπτοι» της φετινής χρονιάς «έπαιξαν» με την πρώτη θέση της κατάταξης, μαζί με τον Toni Elias!

 

Ο 26χρονος Ισπανός που ήταν η χθεσινή ευχάριστη έκπληξη με την εμφάνισή του με το νέο πλαίσιο της Honda, συνέχισε και σήμερα τη θαυμάσια εμφάνιση και μάλιστα δύο φορές βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης, για μείνει τελικά 4ος και πρώτος από τις Honda που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

 

Αυτός που τελικά έγραψε το όνομά του στο ψηλότερο σημείο του φύλου των αποτελεσμάτων είναι ο επίσης Ισπανός Jorge Lorenzo που έφερε την Μ1 στην πρώτη θέση κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αφήνοντας 2ο τον Casey Stoner και την Ducati.

Ο Αυστραλός δεν φάνηκε να υποφέρει όσο χθες από την κόπωση που τον ταλαιπωρεί και του δημιουργεί στομαχικές διαταραχές. Αργότερα θα δούμε αν αυτή η κόπωση θα παίξει ρόλο στις Κατατακτήριες και βέβαια αύριο στον Αγώνα.

 

Στην 3η θέση ο Valentino Rossi που για δεύτερη συνεχόμενη φορά σημείωσε τη μεγαλύτερη τελική ταχύτητα με 263.5 χλμ/ώρα! Από τους τρεις, τους καλύτερους γύρους σημείωσε ο Lorenzo με 10 γύρους από 1:22.3 και κάτω, με τον Stoner να έχει 7 τέτοιους γύρους και τον Rossi μόλις 3!

 

Πίσω από τον Elias στις θέσεις 5η και 6η οι δύο φουλ εργοστασιακοί οδηγοί της Honda, Dovizioso και Pedrosa, με τον πρώτο να έχει πρόβλημα με τη μια μοτοσυκλέτα του που έμεινε στην άκρη της πίστας με μηχανικό πρόβλημα.

 

Ο 7ος Colin Edwards είχε τη δύσκολη στιγμή του στην αρχή όταν έπεσε πολύ νωρίς με την Ν.1 μοτοσυκλέτα του. Μετά όμως κατάφερε να βρει τις σωστές ρυθμίσεις στη 2η και να ανέβει μέχρι εκεί.

 

Ο 8ος Chris Vermeulen έπεσε και σήμερα, όπως είχε πέσει και χθες. Βέβαια σήμερα αυτό έγινε προς το τέλος των δοκιμών, αλλά σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για τον ίδιο και τους μηχανικούς του.

 

Πτώση και για τον 9ο της κατάταξης, τον Nicky Hayden που πήγε σήμερα πολύ καλά με την Ducati, αν το συγκρίνουμε με τους χθεσινούς απογοητευτικούς χρόνους.

Τη δεκάδα έκλεισε ο James Toseland που προσπαθεί να συνηθίσει τις νέες ρυθμίσεις της Μ1, που δεν τον βολεύουν, αλλά δίνουν καλούς χρόνους.

 

Στα θετικά της ημέρας η σημαντική βελτίωση των Talmacsi, Canepa και στα αρνητικά τα μηχανικά προβλήματα του Capirossi που τον περιόρισαν στην 15η θέση.

Επόμενο άρθρο »

HAYDEN, LAGUNA SECA: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

« Προηγούμενο άρθρο

LAGUNA SECA: Αυτά που δεν έδειξε η κάμερα την 1η μέρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA