• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HAYDEN, LAGUNA SECA: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ
Ο Αμερικανός μαχητής από το Κεντάκι καταφέρνει να ανέβει στην πρώτη πεντάδα μια μέρα μετά την επέτειο της ανεξαρτησίας των ΗΠΑ
Νέα 06/07/2009 - 18:02

 

Έπρεπε να έρθει η Laguna Seca για να πάρει μιαν ανάσα από την μετριότητα, ο πρωταθλητής του 2006 των MotoGP Nicky Hayden, αφού με την 5η του θέση έληξε την περίοδο κακής συνολικής απόδοσης που τον συνόδευε, από την αρχή του χρόνου. Το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά προϊόν σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης στον στόχο, ενός αναβάτη που φημίζεται για την επιμονή του φύση.

 

Η ικανοποίηση ήταν μεγάλη όχι μόνο για τον Αμερικανό, αλλά και για την Ducati και για τις πολλές χιλιάδες συμπατριωτών του που παρακολούθησαν ζωντανά τον αγώνα στην πίστα. Φορώντας τα χρώματα της αστερόεσσας όπως φροντίζει να κάνει πάντοτε στον αμερικανικό γύρο, αυτή τη φορά ο Hayden τίμησε την ημέρα ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, την 4η Ιουλίου, που ήταν μια μέρα πριν τον αγώνα. (φορούσε και ένα σπέσιαλ κράνος με πυροτεχνήματα και μια καρικατούρα στο πίσω του μέρος). Παράλληλα ο Hayden παρουσίασε και μια ειδική έκδοση της Ducati 848 με πολύ εντυπωσιακό, ταιριαστό βάψιμο που χρησιμοποιούσε το ίδιο μοτίβο της σημαίας των ΗΠΑ.

 

Ο Nicky Hayden σχεδόν πάντοτε τα κατάφερνε πολύ καλά στην Αμερική – εκτός περίπτωσης ατυχίας βέβαια – ειδικά το 2005 και το 2006 που κέρδισε τον αγώνα με Honda. «Ήταν σαφώς καλύτερα από τους προηγούμενους αγώνες μου. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από αυτή την πίστα, γι’ αυτό και δεν μπορώ να ενθουσιαστώ πολύ με την 5η θέση, αλλά γενικά είμαι χαρούμενος», δήλωσε ο αναβάτης από το Κεντάκι μετά τον αγώνα. Η επιτυχία δεν ήρθε τυχαία, αφού στα δοκιμαστικά της Παρασκευής βρισκόταν στη «γνώριμη» θέση της κατάταξης, δηλαδή στο τέλος. Ευτυχώς κάποιες ρυθμίσεις τον βοήθησαν, η σκληρή δουλειά του ιδίου και της ομάδας του συνεχίστηκε και στο τέλος η αποζημίωση ήρθε με την 5η θέση, «Τώρα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη θέση και να συνεχίσουμε έτσι και στον επόμενο αγώνα στη Γερμανία που έρχεται», είπε και έκλεισε τη συνέντευξή του.

 

Παράλληλα με την παρουσίαση της Ducati Nicky Hayden Edition 848, η ιταλική εταιρία είχε γεμίσει τον Ειδικό Τύπο και την πίστα με διαφημίσεις του δημοφιλούς αναβάτη, φωτογραφημένο με όλα τα μοντέλα της Ducati. Το 848 ΝΗΕ, που βάφτηκε έτσι ώστε να τιμήσει την 4η Ιουλίου, θα έχει αυτόγραφο από τον ίδιο τον Hayden στο ντεπόζιτο και θα είναι μοντέλο 2010, με 20 ολόκληρα κιλά λιγότερο βάρος (168 κιλά σύνολο), ενώ βελτιωμένος και ενισχυμένος, αλλά παράλληλα ελαφρύτερος είναι και ο κινητήρας του.

Επόμενο άρθρο »

ELIAS: Είδε φως επιτέλους

« Προηγούμενο άρθρο

Laguna Seca: Ότι δεν είδαν οι κάμερες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA