• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LAGUNA SECA GP: Χαρούμενες δηλώσεις και «απειλές»
Νέα 03/07/2009 - 11:56

Μπορεί να είναι ο ήλιος, μπορεί η χαρούμενη ατμόσφαιρα, μπορεί να είναι και ο ενθουσιασμός για τον αγώνα της Laguna Seca - τον Red Bull U.S. Grand Prix, όπως ονομάζεται - αλλά όλοι οι αναβάτες και των GP εμφανίστηκαν περιχαρείς.

Με πρωταγωνιστή τον Rossi που δήλωσε πως του αρέσει το αμερικάνικο jet lag (!) και πως στην κατηγορία των υπολογίσιμων αντιπάλων πρόσθεσε και τον Hayden και τον Edwards, oι οποίοι θα οδηγούν και αυτοί φέτος με λάστιχα της Bridgestone.

Ρίχνοντας μια ματιά στο παρελθόν και στον περσινό αγώνα θα θυμίσουμε πως ο αναβάτης της Rizla Suzuki ο Αυστραλός Chris Vermeulen, είχε ανέβει στο βάθρο, γεγονός που επισκιάστηκε από τη μάχη του Rossi με τον Casey Stoner. «Πιστεύω πως όλοι ξεχνούν πως ήμουν τρίτος εδώ… εγώ το θυμάμαι τουλάχιστον!», δήλωσε ο Chris.

Για τον Andrea Dovizioso θα είναι η πρώτη φορά που οδηγεί στην Laguna με λάστιχα της Bridgestone. Δύο φορές νικητής στη Laguna Seca, ο Νicky Hayden σημείωσε, «Eπειδή είναι η πατρίδα μου, αυτό δεν σημαίνει πως θα κάνουμε θαύματα το Σαββατοκύριακο», δήλωσε ο αναβάτης από το Κεντάκι, που τις τελευταίες εβδομάδες βελτιώνεται διαρκώς και αισθάνεται πιο άνετα πάνω στην Ducati Desmosedici GP9.

Στα κέφια του ήταν και ο Colin Edwards που «απείλησε» τους πάντες: «Έχω μοιράσει όπλα και έχω βάλει τους Πεζοναύτες να κάνουν σαμποτάζ σε λάστιχα και κινητήρες…» είπε χαμογελώντας.

Επόμενο άρθρο »

LAGUNA SECA GP: ROSSI, "Και τώρα το πρωτάθλημα!"

« Προηγούμενο άρθρο

ΕΦΥΓΕ Ο «ΚΥΡΙΟΣ AGV»

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA