• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LAGUNA SECA GP: ROSSI, "Και τώρα το πρωτάθλημα!"
Νέα 03/07/2009 - 11:59

Πέρα από τα ρεκόρ και τις φιέστες, τα σκετσάκια και την υπέρμετρη χαρά ενός μεγάλου επιτεύγματος, που είναι οι 100 νίκες Grand Prix, από πλευράς Rossi, αυτό που πρέπει να κάνει, το συντομότερο είναι να μπορέσει να αποκτήσει βαθμολογικό πλεονέκτημα. Κάτι τέτοιο μεταφράζεται με ανάγκη για νίκη στην Αμερική, που όπως θα θυμόμαστε όλοι πέρσι στην πίστα της Laguna Seca, «δεν τα είχε πάει και τόσο άσχημα», μετά από έναν μεγαλειώδη αγώνα, που έμεινε στην ιστορία.

Όμως και σημειολογικά θα έχει αξία μια νίκη για τον Valentino στην Αμερική, αφού εκεί πριν από δώδεκα μήνες πήρε ανάσα και κεφάλι στην κατάταξη, για να ολοκληρώσει αργότερα μια πετυχημένη χρονιά και να κατακτήσει έναν ακόμα Παγκόσμιο τίτλο.

«Η υπέροχη ανάμνηση της 100ής νίκης είναι ακόμα νωπή, αλλά τώρα πρέπει να επανέλθουμε πριν τον αγώνα της Laguna, κάτι που δεν είναι εύκολο. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε λίγο και να φορτώσουμε τις μπαταρίες μας, γιατί η Laguna είναι ένας δύσκολος αγώνας και συνήθως με υψηλές θερμοκρασίες», είπε ο πολυνίκης Παγκόσμιος Πρωταθλητής, για να συνεχίσει. «Πέρσι είχα μια μεγάλη μάχη με τον Stoner και για μένα ήταν σίγουρα ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος και μια πολύ σημαντική νίκη. Είναι μια πολύ καλή ανάμνηση. Φέτος πιστεύω πως θα είναι και πάλι δύσκολα, γιατί ο Lorenzo βρίσκεται σε άριστη φόρμα και είμαι σίγουρος πως και ο Stoner θα επιστρέψει δυνατά. H Laguna είναι ένα πολύ καλός αγώνας και μια πίστα με συγκινήσεις». Όσον αφορά το πρωτάθλημα και τη βαθμολογία ο Valentino Rossi συμπλήρωσε: «Το πρωτάθλημα είναι ανοικτό σε αυτή τη φάση, κι έτσι εμείς πρέπει να μείνουμε εστιασμένοι στο σκοπό μας, να μπούμε στην κανονική διαδικασία και να προσπαθήσουμε για ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα στην Αμερική».

Ο team manager του Rossi ο Davide Brivio συμπλήρωσε πως «το ευτύχημα είναι πως φθάνουμε στην Αμερική με δύο συνεχόμενες νίκες και με το βαθμολογικό πλεονέκτημα, κι αφού ο στόχος των 100 νικών επιτεύχθηκε, τώρα μπορούμε να αφοσιωθούμε στον επόμενό μας στόχο, το πρωτάθλημα!»

Επόμενο άρθρο »

LAGUNA SECA GP: Η επιστροφή του Dani και ο «Κύριος Νο4»

« Προηγούμενο άρθρο

LAGUNA SECA GP: Χαρούμενες δηλώσεις και «απειλές»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA