• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Aragon ΕΔ3
Δυνατή μάχη Davies-Rea, με νικητή τον πρώτο!
Νέα 11/04/2015 - 13:49

Ο Chaz Davies ήταν ο πρώτος που έπεσε κάτω από το 1:51 στην Aragon της Ισπανίας και πέρασε και πάλι στην πρώτη θέση, μετά το τέλος των ΕΔ3. Να σημειώσουμε ότι οι Guintoli και Lowes θα αναγκαστούν να περάσουν από την SP1, καθώς δεν πήραν θέση στη δεκάδα σήμερα το πρωί.

 

Μπορεί χτες το απόγευμα ο Davies να παραπονούνταν για τα επίπεδα πρόσφυσης της Ισπανικής πίστας, ωστόσο τα πρωινά του ταιριάζουν καλύτερα και σήμερα έκανε 1:50.934 που άφησε στη δεύτερη θέση (για 80χιλ.) τον Jonathan Rea.

 

Ο Xavi Fores συνέχισε δυνατά και σήμερα, φέρνοντας την Ducati του στην τρίτη θέση, ενώ πάλι ήταν αυτός που έσπασε την κυριαρχία των Βρετανών στις πρώτες θέσεις. Στην πραγματικότητα ήταν ο μόνος μη Βρετανός στην πρώτη τετράδα.

 

Ο 29χρονος αντικαταστάτης του Davide Giugliano κατάφερε να κατεβάσει εφτά ολόκληρα δέκατα το χτεσινό του χρόνο, χάρη σ’ έναν πολύ γρήγορο τελευταίο γύρο και ολοκλήρωσε τις ΕΔ3 τρία δέκατα πάνω σε χρόνο από τον ομόσταυλό του.

 

Βελτιωμένος και ο Leon Haslam που κατάφερε να κάνει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, παίρνοντας μια θέση μπροστά από τον Tom Sykes. Ο τελευταίος παρά το στομαχόπονο που είχε από χτες, παρέμεινε κοντά στις πρώτες θέσεις αν και δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του το πρωί.

 

Βρίσκοντας λύση στα προβλήματα που είχε στα δυνατά φρένα ο Jordi Torres χτες, κατάφερε το πρωί να ρίξει πάνω από ένα δευτερόλεπτο τον προσωπικό του χρόνο και πλασαρίστηκε στην εξάδα.

 

Ο Nico Terol ήταν έβδομος, την ώρα που τα μηχανικά προβλήματα της μοτοσυκλέτας του εμπόδισαν τον Michael van der Mark να πετύχει κάτι καλύτερο από την 8η θέση. Έμεινε μπροστά πάντως από τους David Salom και Tati Mercado.

 

Μαζί με τους Guintoli και Lowes, μάχη για μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις θα δώσει στην SP1 και ο Randy de Puniet, με τον Γάλλο να προσθέτει και μια πτώση στα αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην πρώτη του σεζόν στα SBK.

Επόμενο άρθρο »

SBK Aragon Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

Fores: Καλύτερα απ’ ότι περίμενα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA