• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Fores: Καλύτερα απ’ ότι περίμενα!
Πολύ δυνατό ντεμπούτο για τον Ισπανό!
Νέα 11/04/2015 - 11:05

Ο 29χρονος Xavi Fores έκανε αισθητή την παρουσία του την πρώτη ημέρα του τρίτου Γύρου των SBK στην Aragon, σημειώνοντας τον τέταρτο καλύτερο χρόνο πάνω στην Panigale του!

 

Το πρωί μάλιστα, μαζί με τον Davies, χάρισαν το 1-2 στην Ducati και ο ίδιος ο Fores δήλωσε έκπληκτος με τη χτεσινή απόδοσή του μέσα στην πίστα.

 

«Η αλήθεια είναι ότι ένιωθα πολύ καλύτερα απ’ ότι περίμενα. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δούμε αν μπορούμε να βελτιωθούμε. Τα περίμενα πιο δύσκολα με τη μοτοσυκλέτα αυτή, αλλά έχει βελτιωθεί πολύ από την τελευταία φορά που την οδήγησα».

 

Να σημειώσουμε ότι η γρήγορη προσαρμογή του 29χρονου οφείλεται και στο γεγονός ότι η Ducati έκανε ιδιωτικές δοκιμές στο Misano, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Γύρου στην Ισπανία.

 

Τέλος, ενόψει της σημερινής Superpole, ο Fores θέτει ψηλά τον πήχη: «Θα ήθελα να ξεκινήσω από την πρώτη σειρά, αλλά ξέρω ότι τα πράγματα στην Superpole είναι περίπλοκα».

 

«Νομίζω ότι θα ήμουν ικανοποιημένος με τη δεύτερη σειρά, ή στη χειρότερη περίπτωση με την τρίτη. Το πιο σημαντικό όμως είναι να βρούμε καλό ρυθμό πριν τους αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

SBK Aragon ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Πιο άνετα από ποτέ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA