• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Aragon Superpole
Πρώτη pole για τον Haslam από το 2010!
Νέα 11/04/2015 - 18:20

Με έναν εκπληκτικό γύρο στα τελευταία λεπτά της Superpole στην πίστα της Aragon, ο Leon Haslam πήρε μόλις τη δεύτερη pole position της καριέρας του!

 

Μπορεί οι μοτοσυκλέτες της Kawasaki και της Ducati να υπερείχαν μέχρι σήμερα το πρωί στις ελεύθερες δοκιμές, ωστόσο στον ένα γύρο με τα ελαστικά των κατατακτηρίων, ο Haslam πέτυχε το 1:49.664!

 

Έτσι ο Haslam κατάφερε να πάρει την πρώτη του pole position μετά το Phillip Island το 2010!

 

Ο Chaz Davies ήταν ο πρώτος που έπεσε κάτω από το όριο του 1:50, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη pole position στην καριέρα του για μόλις 33 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ένα λαθάκι στην πρώτη στροφή ήταν αυτό που του κόστισε.

 

Ο Tom Sykes συμπληρώνει την πρώτη σειρά με διαφορά μόλις 0,199δ από το χρόνο του Haslam. Ο αναγεννημένος αναβάτης της Kawasaki ήταν σε τροχιά pole position, αλλά έχανε πρόσφυση στο πίσω ελαστικό και στο τέλος δεν τα κατάφερε.

 

Μετά το πρώτο μισό της Superpole, ήταν ο Jonathan Rea αυτός που κρατούσε την πρώτη θέση, ωστόσο στο τέλος έπρεπε να συμβιβαστεί με την τέταρτη. Για πρώτη φορά φέτος, ο Rea δεν θα ξεκινήσει από την pole!

 

Πίσω από τον πρώτο στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος, ο Xavi Fores επιβεβαίωσε τη δυναμική του και πέτυχε το στόχο του που ήταν να πάρει θέση στην πρώτη ή δεύτερη σειρά.

 

Σημαντική η παρουσία του Ayrton Badovini - στην παρθενική του παρουσία με την BMW Italia - ο οποίος ακολουθώντας τον Davies κατάφερε να γράψει τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ νωρίτερα είχε περάσει με τον καλύτερο χρόνο από την SP1.

 

Ο Jordi Torres έμεινε πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον ομόσταυλό του, ενώ ο δεύτερος στην SP1 Alex Lowes κατάφερε να ολοκληρώσει τη σκληρή δουλειά με τους μηχανικούς του και να βρεθεί αύριο στην τρίτη σειρά (8ος). Δίπλα τους ο Nico Terol.

 

Την τέταρτη σειρά συμπληρώνουν οι Tati Mercado, Michael van der Mark και David Salom.

Επόμενο άρθρο »

Texas ΕΔ3: Σαν κατατακτήριες!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Aragon ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα