• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Πιο άνετα από ποτέ!
Νιώθω πιο άνετα στην Kawasaki απ’ ότι στην CBR
Νέα 11/04/2015 - 11:04

Ο ρυθμός και η ταχύτητα του Jonathan Rea χτες το απόγευμα, χάρισαν στον αναβάτη της Kawasaki την πρώτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας των SBK στην Aragon.

 

Ο Rea ολοκλήρωσε 0,145δ κάτω από το χρόνο του δεύτερου Tom Sykes, καθώς δείχνει έτοιμος να συνεχίσει την εξαιρετική του παρουσία στο φετινό Πρωτάθλημα των SBK.

 

Στην Kawasaki, όπως και στην Suzuki, άλλαξαν τα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας τους, ωστόσο για τον Rea αυτό δεν έπαιξε κανέναν ρόλο.

 

«Για μένα δεν υπήρχε καμία διαφορά. Στις ΕΔ1δεν ξέρω τι έγινε, αλλά η μοτοσυκλέτα δεν απέδιδε όπως έπρεπε. Χρειαστήκαμε χρόνο για να βρούμε τις λύσεις και να τα έχουμε όλα σωστά», σχολίασε.

 

Μαζί με τους Sykes και Davies, ο Rea ήταν ο μόνος που έπεσε κάτω από το όριο του 1:51. Σε αντίθεση όμως με τους αντιπάλους του, ο Rea έκανε αρκετούς γύρους στο χαμηλό 1:52.

 

«Δουλέψαμε καλά με την Pirelli για να βρούμε ένα καλό set-up. Έχουμε κι άλλες ιδέες αλλά είναι δύσκολο να τις εφαρμόσεις όλες χωρίς να χαθείς. Δουλεύουμε αργά, χωρίς να κάνουμε μεγάλα βήματα».

 

«Ήξερα ότι το πακέτο αυτό ήταν δυνατό, όμως έπρεπε να ήμουν έξυπνος και γρήγορος για να προσαρμοστώ αμέσως. Πέρασα ολόκληρες ημέρες μέχρι να βρω την κατάλληλη θέση. Νιώθω καλύτερα μ’ αυτή απ’ ότι με την CBR!».

Επόμενο άρθρο »

Fores: Καλύτερα απ’ ότι περίμενα!

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Davies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA