• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Pramac Racing
Τα χρώματα της ομάδας για το 2015
Νέα 12/03/2015 - 11:16

Η Pramac Racing έκανε την επίσημη παρουσίαση της ομάδας της στο MotoGP στο Chianti (Τοσκάνη, Ιταλία) , όπου και αποκάλυψε τα χρώματα με τα οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

 

Η ομάδα συνεχίζει να υποστηρίζεται από το εργοστάσιο της Ducati - μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2006 - την ώρα που προετοιμάζεται για την 14η σεζόν της στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Μια καινούργια πρόκληση έρχεται με την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου. Έχουμε δυο ταλαντούχους αναβάτες, που κατανοούν και μοιράζονται τη φιλοσοφία και τις φιλοδοξίες της Pramac Racing», σχολίασε ο Team Manager της ομάδας, Francesco Guidotti.

 

«Ο Yonny Hernandez συνεχίζει για δεύτερη σεζόν, μετά από μια δύσκολη χρονιά που κυρίως μάθαινε. Τον βοηθήσαμε και τώρα περιμένουμε να δούμε ένα άλμα ποιότητας από τον ίδιο, ειδικά στους αγώνες. Φέτος θα έχει την GP14,2 που έχει αποδειχτεί ότι είναι ανταγωνιστική κι ελπίζουμε να πετύχει τους στόχους που έχουμε βάλει».

 

«Ο Danilo Petrucci είναι ένας αναβάτης με πολλές δυνατότητες και ήδη από το πρώτο τεστ μας εξέπληξε με τις δυνατότητές του, δίνοντάς μας ελπίδες για τη φετινή σεζόν. Είναι η πρώτη του φορά σε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στη νέα Ducati».

 

«Για να τον βοηθήσουμε έχουμε συνθέσει μια νέα ομάδα με έμπειρους τεχνικούς της Ducati, ενώ και ο ίδιος έχει συνάψει έναν ισχυρό δεσμό με την Pramac Racing», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Francesco Guidotti.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δεν συνεχίζει με το φρένο στο χέρι

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Φέτος έχουμε την ευκαιρία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα