• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόβλημα στα φρένα για Marquez
«Περίεργο, μιας και η RC213V είναι ίδια με την Sepang1»
Νέα 23/02/2015 - 17:49

Ένα πρόβλημα με τα μπροστινά φρένα του, υπονόμευσε το ξεκίνημα του Marc Marquez στο δεύτερο επίσημο τεστ του 2015, στην πίστα Sepang της Μαλαισίας. Ως εκ τούτου, ο απογοητευμένος Ισπανός σημείωσε μόλις τον έκτο καλύτερο χρόνο.

 

«Σήμερα ήταν μια παράξενη ημέρα, διότι αντιμετώπισα πρόβλημα με τα μπροστινά φρένα από την αρχή. Ρίξαμε το βάρος μας στο να διορθώσουμε αυτό το πρόβλημα και δεν έκανα παραπάνω από ένα-δυο συνεχόμενους γύρους», σχολίασε ο Marquez.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έβγαινε εκτός πίστας αρκετά συχνά και δεν μπορούσε να καταλάβει από που πήγαζε πρόβλημα που αντιμετώπιζε, τονίζοντας ότι η μοτοσυκλέτα του δεν είχε αλλαγές σε σχέση με την Sepang1.

 

«Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την αιτία του προβλήματος και αύριο ελπίζουμε να συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας. Σήμερα δυστυχώς δεν δοκιμάσαμε τίποτα και συγκεντρωθήκαμε στα φρένα. Είναι περίεργο το πρόβλημα που έχουμε, διότι η μοτοσυκλέτα είναι η ίδια με το προηγούμενο τεστ εδώ».

 

«Θα το κοιτάξουμε και πάλι αύριο. Το θέμα είναι ότι αλλού φρενάρουμε καλά και σε άλλα σημεία πέφτει δραματικά η απόδοση και δεν μπορώ να σηκώσω τη μοτοσυκλέτα. Δεν ήταν συνεχές, αλλά σίγουρα είναι επικίνδυνο και αρκετές φορές βγήκα εκτός πίστας. Μιλήσαμε με την Brembo αλλά κανείς δεν είχε τέτοιο πρόβλημα».

 

«Δοκιμάσαμε και τις δυο μοτοσυκλέτες και δοκιμάσαμε ένα εντελώς καινούργιο σύστημα με τα φρένα, αλλά το πρόβλημα παρέμενε. Το στυλ μου παραμένει το ίδιο και είναι δύσκολο να πούμε τι έχει συμβεί», σχολίασε ο Marquez, ο οποίος έμεινε 0,766δ πίσω από το χρόνο του Rossi.

 

Ο Ισπανός άσος του HRC έχει αρκετά εξαρτήματα να δοκιμάσει τις επόμενες ημέρες, με στόχο να βελτιωθεί ο απότομος χαρακτήρας του κινητήρα και να βρει την παραπάνω πρόσφυση που θέλει στον πίσω τροχό.

 

«Έχουμε μερικά πράγματα να δοκιμάσουμε για να βελτιώσουμε την πρόσφυση και κάποια για τον κινητήρα, για τον χαρακτήρα του. Ήταν να δοκιμάσουμε μερικά σήμερα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αύριο θα τα δοκιμάσουμε, αλλά προτεραιότητα έχει το πρόβλημα με τα φρένα».

Επόμενο άρθρο »

GP15: Λύθηκε το πρόβλημα της υποστροφής!

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Δεν περίμενα αυτά τα αποτελέσματα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA