• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Δεν περίμενα αυτά τα αποτελέσματα!
Στην αρχή δεν ήμασταν και πολύ αισιόδοξοι, αλλά...!
Νέα 23/02/2015 - 17:28

Στο Phillip Island, ο Jonathan Rea πανηγύρισε το καλύτερό του Σαββατοκύριακο στα SBK, ως αναβάτης της Kawasaki πια, κατακτώντας μια δύσκολη νίκη στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.

 

Ο Βρετανός επικράτησε στη μονομαχία του με την Aprilia του Leon Haslam και κέρδισε τον εναρκτήριο αγώνα με διαφορά μόλις 0,039δ ενώ ολοκλήρωσε ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο παίρνοντας τη δεύτερη θέση στο δεύτερο σκέλος, αυτή τη φορά πίσω από τον Haslam.

 

Ο 28χρονος ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τον Haslam και - μετά τη λήξη των αγώνων - παραδέχθηκε ότι δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί ένα τέτοιο δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν, σε μια πίστα όπου δεν είχε ανέβει στο βάθρο μέχρι την Κυριακή.

 

«Δεν θα μπορούσα να είχα ένα καλύτερο Σαββατοκύριακο. Η ομάδα δεν ήταν τόσο αισιόδοξη για νίκες ή βάθρα εδώ (κοιτώντας το ρυθμό κάποιων άλλων), αλλά μαζί με τους  Pere, Paolo, Javier και όλα τα παιδιά από την Showa , όλους τους μηχανικούς μου, δουλέψαμε πολύ σκληρά και δεν παρατήσαμε το στόχο μας, που ήταν να είμαστε δυνατοί για 22 γύρους κάθε φορά», σχολίασε.

 

«Ο Leon είχε καλύτερο ρυθμό σήμερα σε κάθε σκέλος κι έτσι κέρδισα το πρώτο σκέλος για λίγο, αλλά είμαι τόσο ευτυχής που φεύγω από εδώ με 45 βαθμούς, έχοντας ξεκινήσει τη σεζόν δυνατά. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση αυτά τα αποτελέσματα».

 

«Δεν ήμασταν πολύ αισιόδοξοι, αλλά χάσαμε για ελάχιστα το δεύτερο σκέλος και μάλιστα από τον παλιό μου ομόσταυλο, τον Leon... είμαι χαρούμενος γι' αυτόν», πρόσθεσε ο Rea, ο οποίος πλέον έχει κερδίσει 16 αγώνες στα SBK, από τότε που έκανε το ντεμπούτο του (2009).

 

«Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε και πήραμε τους περισσότερους βαθμούς που θα μπορούσαμε να πάρουμε. Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που φεύγουμε από εδώ με 45 βαθμούς».

Επόμενο άρθρο »

Πρόβλημα στα φρένα για Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang2 Ημέρα 1: Οι τελικοί χρόνοι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA