• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η απόρριψη του Redding
Και η απογοήτευση των Pramac, Aspar και Forward Racing
Νέα 09/12/2014 - 16:50

Οι ομάδες της Pramac, του Aspar και της Forward δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους που έχασαν την ευκαιρία να υπογράψουν τον Scott Redding για την επερχόμενη σεζόν.

Οι τρεις ομάδες, μέσω των εκπροσώπων τους, πολιόρκησαν στενά τον Βρετανό αναβάτη, όταν είχε αρχίσει να διαφαίνεται ο χωρισμός του Gresini από τη Honda και συνεπακόλουθα η λύση της συνεργασίας της ομάδας του με τον Scott Redding.

Ο 21χρονος ήταν το μήλον της έριδος για μεγάλο διάστημα, μέχρι τον Σεπτέμβριο και το Γύρο του Misano, όταν επιβεβαιώθηκε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη νέα ομάδα της μεγάλης κατηγορίας, την Estrella Galicia Marc VDS, με εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της Honda.

Η Pramac Ducati κρατούσε κενή τη θέση που άφησε ο Andrea Iannone για πάνω από ένα μήνα, περιμένοντας το μεγάλο “ναι” από τον Βρετανό. «Όταν υπέγραψε για τη Honda, ήταν κακά μαντάτα για εμάς αλλά και κάτι που περιμέναμε», σχολίασε ο Francesco Guidotti στο MCN.

«Είναι πολύ νέος και πολύ ταλαντούχος και ξέρει πως να κερδίζει αγώνες. Πάλεψε για τον Τίτλο της Moto2 κι έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη κατηγορία. Θα ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω με τον Scott και ήμουν ενθουσιασμένος στην προοπτική ότι μπορούσε να έρθει σ’ εμάς».

Και ο Aspar περίμενε αρκετά μήπως απαντήσει θετικά στη δική του πρόταση ο Redding και υπέγραψε τον Eugene Laverty μόλις συνειδητοποίησε ότι μια ενδεχόμενη συμφωνία θα ήταν αδύνατη. «Απογοητευτήκαμε διότι είναι ένας πολύ καλός αναβάτης και θα ήταν καταπληκτικό για εμάς να τον είχαμε στην ομάδα μας», φέρεται να δήλωσε ο Gino Borsoi.

Τέλος, ο Redding απέρριψε και την επίσημη πρόταση του Giovanni Cuzari να γίνει ο νέος ομόσταυλος του Stefan Bradl στη Forward Racing. «Ο Scott ήταν η ιδανική επιλογή για εμάς και ήρθαμε πολύ κοντά στο να συμφωνήσουμε. Του κάναμε επίσημη πρόταση, αλλά μετά όλα άλλαξαν. Θα ήταν όμως ωραία αν τον είχαμε μαζί μας», τόνισε ο Cuzari, που στη συνέχεια έκλεισε τον Loris Baz.

Επόμενο άρθρο »

Sorry Valentino...

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Miller θα γίνει σπουδαίος αναβάτης!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα