• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Cervera γιορτάζει!
Τους δυο Παγκόσμιους Πρωταθλητές της!
Νέα 17/11/2014 - 10:15

Το Σ/Κ που μας πέρασε ήταν ιδιαιτέρως ξεχωριστό για τους κατοίκους της Cervera, καθώς πανηγύρισαν μαζί με τους Marc και Alex Marquez τους δυο Παγκόσμιους Τίτλους των «δικών τους» παιδιών!

Οι άνθρωποι της πόλης της Cervera είχαν βγει στους δρόμους για να πανηγυρίσουν τα τρία προηγούμενα Πρωταθλήματα του Marc Marquez, το 2010, 2012 και 2013, αλλά φέτος είχαν διπλό λόγο για να το γιορτάσουν!

Ο μικρότερος από τα δυο αδέρφια, ο Alex Marquez, κατάφερε να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη Moto3 φέτος κι έτσι οι αφοί Marquez έγιναν τα πρώτα αδέρφια στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που παίρνουν Τίτλο και μάλιστα την ίδια σεζόν!

Η παρέλαση στην πόλη της Cervera ήταν επιβλητική και στη συνέχεια τα αδέρφια απευθύνθηκαν στους συντοπίτες τους από ειδική εξέδρα.

«Σήμερα ήταν μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή ημέρα», σχολίασε ο Marc. «Φέτος είχαμε και καλό καιρό και παρά το ότι έκανε λίγο κρύο, τουλάχιστον δεν έβρεξε όπως πέρυσι. Ήταν πολύ συγκινητικό να βλέπεις όλους αυτούς τους ανθρώπους, γνωστά σου πρόσωπα, να έρχονται εδώ για να πανηγυρίσουμε τόσο τον δικό μου Τίτλο, όσο και του αδερφού μου. Όλο αυτό μας δίνει μεγάλο κίνητρο για τη νέα σεζόν».

Ο Alex, ο οποίος του χρόνου θα αγωνίζεται στη Moto2, πρόσθεσε: «Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα με όλους τους ανθρώπους της Cervera, αλλά και από τις γύρω περιοχές. Θέλουμε οι οπαδοί να νοιώθουν ότι αυτός ο Τίτλος είναι και δικός τους, διότι χωρίς την υποστήριξή τους δεν θα ήταν εφικτό».

«Πέρυσι κάναμε τη γιορτή εδώ και υποσχεθήκαμε ότι του χρόνου θα επιστρέφαμε με δυο Τίτλους. Τα καταφέραμε και ήταν μια μεγάλη και δύσκολη χρονιά. Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε και να χαρούμε τους Τίτλους μας, αν και ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τη νέα πρόκληση της καριέρας μου», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Τελευταία ευκαιρία για Vazquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test: Η Pramac στη 10άδα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα