• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test: Η Pramac στη 10άδα!
Έβδομος ο Petrucci και ένατος ο Hernandez!
Νέα 14/11/2014 - 16:28

Το τεστ της Βαλένθια ολοκληρώθηκε με πολύ θετικό τρόπο για την ομάδα της Pramac Racing, καθώς τόσο ο Yonny Hernandez όσο και ο νέος του ομόσταυλος, ο Danilo Petrucci, πήραν θέση μέσα στη δεκάδα των πρώτων.

Ο Κολομβιανός άσος είχε την ευκαιρία να οδηγήσει - την Τετάρτη - για πρώτη φορά την GP14.2, ολοκληρώνοντας 52 γύρους με καλύτερο χρόνο στο 1:33.834. Παράλληλα είχε την τρίτη καλύτερη τελική με 328,3χλμ/ώρα, πίσω από τις Honda των Marc Marquez και Dani Pedrosa.

«Ειδικά προς το τέλος, οι εντυπώσεις μου από τη μοτοσυκλέτα είναι πολύ καλές. Στην αρχή δεν είχα τόσο καλή αίσθηση, προσπάθησα να δουλέψω στα ηλεκτρονικά και μαζί με την πολλή δουλειά των μηχανικών μου, φέραμε αποτέλεσμα», σχολίασε ο Hernandez.

Από την πλευρά του, ο Danilo Petrucci βγήκε στην πίστα για να πιέσει τη νέα του μοτοσυκλέτα και να προσπαθήσει να κατανοήσει τη συμπεριφορά της με πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις. Στο τέλος βγήκε με τα μαλακά ελαστικά κι έκανε ένα εξαιρετικό 1:31.665, που τον άφησε μόλις 0,692δ από την κορυφή!

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που οδηγώ αυτή τη μοτοσυκλέτα, μια πανίσχυρη και πολύ διαφορετική από αυτές που είχαν συνηθίσει να οδηγώ στην καριέρα μου. Ο δρόμος θα είναι μακρύς, αρχής γενομένης από τη Sepang. Θα πρέπει να δουλέψω σκληρά, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε πολύ καλή δουλειά, χάρη στην ομάδα μου», τόνισε ο Ιταλός.

Επόμενο άρθρο »

Η Cervera γιορτάζει!

« Προηγούμενο άρθρο

«Ηλεκτρονική ώθηση» για τον P. Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα