• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Τελευταία ευκαιρία για Vazquez!
Υπέγραψε με την Kiefer Racing για το 2015
Νέα 17/11/2014 - 10:47

Το μέλλον του Efren Vazquez παρέμενε αβέβαιο μέχρι και τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, στην πίστα της Βαλένθια, ωστόσο πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι ο Βάσκος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Kiefer Racing!

Έτσι, η Γερμανική ομάδα θα συνεχίσει τη νέα σεζόν με τρεις αναβάτες, ένας από τους οποίους θα είναι ο Βάσκος που φέτος είχε εφτά συνολικά βάθρα, δυο νίκες στο Πρωτάθλημα και ολοκλήρωσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

«Χάρη στην υποστήριξη της Honda και της Dorna, βρήκα θέση στην ομάδα και θα είμαι και του χρόνου στη Moto3», σχολίασε ο Vazquez που στη Βαλένθια (και όχι μόνο) προσπάθησε να βοηθήσει όσο μπορούσε τον Alex Marquez (Honda) για να πάρει τον Τίτλο.

Ο Vazquez θα πάρει θέση στο γκαράζ της ομάδας δίπλα στους Danny Kent και Hiroki Ono, ενώ στην παραπάνω δήλωση που έκανε στην προσωπική του ιστοσελίδα, τόνισε ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο μάνατζερ, τον Alberto Puig.

Την περασμένη σεζόν, με Honda, ο Vazquez έκανε την καλύτερή του σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ και τη νέα σεζόν θα συνεχίσει με Honda, στην ομάδα με την οποία - το 2011 - πήρε τον Τίτλο της Moto2 ο Stefan Bradl!

Να θυμίσουμε ότι στα 28 του πια, ο έμπειρος Βάσκος θα έχει μια τελευταία ευκαιρία για κάτι καλό στη μικρή κατηγορία, καθώς από του χρόνου δεν θα του επιτρέπεται η συμμετοχή καθώς θα έχει ξεπεράσει το όριο ηλικίας της κατηγορίας.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Το κίνητρό μου παραμένει υψηλό!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Cervera γιορτάζει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα