• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Ηλεκτρονική ώθηση» για τον P. Espargaro!
Και τώρα ξεκούραση πριν το επόμενο τεστ της Μαλαισίας
Νέα 14/11/2014 - 14:42

Ο αναβάτης της Monster Yamaha Tech3, ολοκλήρωσε το πρώτο τεστ του 2015 (άτυπα) με μια εντυπωσιακή παρουσία! Ο Pol Espargaro κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα, χάρη στο 1:31.118 που είχε πετύχει την Δευτέρα που μας πέρασε.

«Το τεστ ήταν πολύ παραγωγικό και είμαι πολύ ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα», σχολίασε ο Espargaro, ο οποίος δούλεψε κυρίως στα ηλεκτρονικά της Μ1 του και στις ρυθμίσεις του μπροστινού μέρους. «Μπόρεσα να κάνω σταθερούς και ανταγωνιστικούς χρόνους και αυτό με κάνει ευδιάθετο λίγο πριν τη χειμερινή διακοπή».

«Την Τρίτη δεν βγήκα καθόλου στην πίστα γιατί το πόδι μου δεν είναι τελείως καλά. Σήμερα όμως (σ.σ. Τετάρτη) δουλέψαμε σε πολλούς τομείς, τόσο με τα νέα εξαρτήματα που είχαμε, όσο και με διαφορετικές ρυθμίσεις. Δεν έγιναν τεράστιες αλλαγές, αλλά μικρά πράγματα που κάνουν τη διαφορά».

«Ρίξαμε το βάρος στα ηλεκτρονικά, στο μπροστινό μέρος και παράλληλα επιβεβαιώσαμε κάποια πράγματα που είχαμε δει την Δευτέρα. Αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα, είναι το γεγονός ότι βρήκαμε εξαιρετικές ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά, για όταν αρχίζει η φθορά του ελαστικού. Κάτι που μας δυσκόλεψε αρκετά φέτος».

«Τώρα νομίζω ότι οπωσδήποτε δικαιούμαστε ξεκούρασης, την οποία και περιμένω πως και πως, καθώς θέλω να περάσω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου, προτού αρχίσουμε την προετοιμασία για το επόμενο τεστ στη Μαλαισία».

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test: Η Pramac στη 10άδα!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Έπεσα στην 1...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα