• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Έπεσα στην 1...
...και παραλίγο να προσγειωθώ στη 2!!
Νέα 14/11/2014 - 13:14

Ο Cal Crutchlow είχε μια σφοδρότατη πτώση στη Βαλένθια, την τελευταία ημέρα των δοκιμών, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη της καριέρας του!

Ο Βρετανός έσπασε τον αντίχειρά του και χτύπησε στα γόνατα, αλλά επανήλθε στην πίστα για να κάνει τον όγδοο καλύτερο χρόνο της ημέρας και δέκατο στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

«Ήταν τόσο μεγάλη η πτώση, που έπεσε στην 1 και παραλίγο να προσγειωθώ στη 2! Σαν χαζός μπήκα στην Κ1 και πίεζα για να κερδίσω χρόνο. Ήταν ο δεύτερός μου γύρος με το νέο ελαστικό. Έστριψα και το γόνατό μου ακούμπησε σε μια μεγάλη λιμνούλα - στο εσωτερικό του κερμπ - και το νερό πετάχτηκε στον πίσω τροχό κι έτσι είχα το highside μόλις άνοιξα το γκάζι», εξήγησε ο Βρετανός.

«Πρέπει οπωσδήποτε να έχω σπάσει τον αντίχειρά μου και να έχω τραυματίσει τα γόνατά μου. Είχα ζαλιστεί και δεν σηκώθηκα αμέσως. Ήταν πολύ σοβαρή πτώση. Η δεύτερη μεγαλύτερη μετά το Τέξας κι έτσι ήμουν χαρούμενος που σηκώθηκα. Έμενε ακόμα μια ώρα κι ένα τέταρτο όταν έπεσα και μετά ήμουν αμέσως γρήγορος. Είμαι πολύ χαρούμενος μ’ αυτό».

Πέρα από την πτώση, ο Crutchlow ήταν ικανοποιημένος με τη βελτιωμένη αίσθησή του πάνω στη νέα μοτοσυκλέτα. Ο χρόνος του - 1:31.774 - ήταν μόλις οχτώ δέκατα πάνω από τον αντίστοιχο του Marc Marquez και μάλιστα με φθαρμένο ελαστικό.

«Έκανα τον καλό χρόνο με το ελαστικό που είχε ήδη 25 γύρους. Ίδιο χρόνο με αυτόν που είχα κάνει με το ελαστικό να έχει 4 γύρους. Όλα έχουν να κάνουν με το να νοιώθεις άνετα. Τα πάω καλά με τη Honda και με τον τρόπο που δουλεύουν».

«Παίξαμε περισσότερο με τις ρυθμίσεις. Κάναμε πολλά πράγματα στη μοτοσυκλέτα, αλλά ήμουν σταθερός. Ξέρω που πρέπει να κερδίσω χρόνο και παράλληλα δοκίμαζα νέες χαρτογραφήσεις και διαφορετικά πράγματα με το φρένο του κινητήρα. Δεν ήταν εύκολο να κάνω αυτό το γύρο, αλλά ένοιωθα άνετα. Δεν ανησυχώ καθόλου για τη θέση μου».

Σήμερα ο Crutchlow έχει προγραμματίσει να μπει στο χειρουργείο για να βγάλει μια πλάκα από την κλείδα του, ενώ με την ευκαιρία θα τσεκάρει τον αντίχειρα και τα γόνατά του.

Επόμενο άρθρο »

«Ηλεκτρονική ώθηση» για τον P. Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Bridgestone για το ασύμμετρο μπροστινό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα