• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test Ημέρα 3: Οι χρόνοι στις 16:00
Οι fantastic 4 στις πρώτες θέσεις!
Νέα 12/11/2014 - 16:17

Στο διάστημα των δυο ωρών, περισσότεροι αναβάτες βγήκαν στην πίστα η οποία είχε πολύ καλύτερο κράτημα σε σχέση με το πρωί.

Οι 22 αναβάτες έχουν ακόμα δυο ώρες δοκιμών στην πίστα της Βαλένθια, καθώς σήμερα ολοκληρώνεται το τριήμερο τεστ που ξεκίνησε την επομένη του τελευταίου αγώνα της σεζόν.

Στους χρόνους, ο Dani Pedrosa είναι μπροστά, με διαφορά μόλις 45 χιλιοστά από τον Jorge Lorenzo. Ο Ισπανός της Movistar Yamaha είχε κρατήσει την πρώτη θέση για μερικά λεπτά, προτού ο Dani κάνει το 1:31.119.

Στην τρίτη θέση ο Valentino Rossi, μπροστά από τον Pol Espargaro και τον Cal Crutchlow, με τον τελευταίο να κατεβάζει κι άλλο το χρόνο του πάνω στη Honda και να πλησιάζει το 1:31.8 που είχε κάνει την πρώτη ημέρα.

Ο Marc Marquez έχει κατεβάσει για ελάχιστα χιλιοστά το χρόνο του και είναι στην τέταρτη θέση της λίστας με τους χρόνους, καθώς συνεχίζει να κάνει γύρους με την κατάμαυρη RC213V του 2015 (βλ. φωτό).

 

Ο τελευταίος με διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο από τον πρώτο, ήταν ο Michele Pirro, που έχει αναλάβει δράση στην πίστα καθώς οι δυο εργοστασιακοί αναβάτες της Ducati - Andrea Dovizioso και Andrea Iannone - έχουν φύγει από την Ισπανία.

Την δεκάδα έκλεισαν οι Bradley Smith, Aleix Espargaro και Hector Barbera, με τον τελευταίο να έχει κάνει τους περισσότερους γύρους από κάθε άλλον αναβάτη στη Βαλένθια!

Επόμενο άρθρο »

Ντεμπούτο Hayden με την RS

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test Ημέρα 3: Οι χρόνοι στις 14:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα