• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test Ημέρα 3: Οι χρόνοι στις 14:00
Η πίστα στεγνώνει, οι χρόνοι κατεβαίνουν!
Νέα 12/11/2014 - 14:10

Σήμερα ολοκληρώνεται η τρίτη και τελευταία ημέρα δοκιμών στην πίστα της Valencia. Η pit lane άνοιξε στις 12:00 (ώρα Ελλάδας) αλλά κανείς από τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας δεν βγήκε έξω!

Ο λόγος ήταν ότι η πίστα ήταν ακόμα βρεγμένη σε αρκετά σημεία και όλοι περίμεναν μέχρι να στεγνώσει κάπως περισσότερο. Η πρώτη ώρα πέρασε κατ’ αυτόν τον τρόπο, προτού βγουν στην πίστα οι πρώτοι αναβάτες.

Ήταν το δίδυμο της Aprilia και ο MarcMarquez, ενώ τους ακολούθησαν οι Pol Espargaro, Michele Pirro και Hector Barbera. Πολύ γρήγορα ο Marquez έπεσε στο 1:31.667, που είναι μόλις ένα δέκατο από τον ταχύτερο γύρο του την Κυριακή.

Στη συνέχεια προστέθηκαν και αρκετοί άλλοι στην πίστα – που διαρκώς στέγνωνε – κι έτσι, με τη συμπλήρωση των δυο πρώτων ωρών, 19 οδηγοί «όργωναν» την Ισπανική πίστα.

Στους χρόνους, ο Marc Marquez – πάνω στην ολόμαυρη RC213V του 2015 – είναι μπροστά, κατεβάζοντας τον προηγούμενο χρόνο του στο 1:31.553. Το 1-2 της Honda έσπασε με τη συμπλήρωση των πρώτων 120 λεπτών, καθώς ο Jorge Lorenzo ανέβηκε στη δεύτερη θέση, μπροστά από τον Dani Pedrosa.

Ο Ισπανός της Movistar Yamaha μπήκε στην πίστα δέκα λεπτά πριν από τις 14:00 και έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις τους! Ο Valentino Rossi είναι η πρώτη από τις τρεις Yamaha που ακολουθούν, με το δίδυμο της Tech3 να ακολουθεί στις θέσεις πέντε και έξι. Ο Pol έχει διαφορά δυο δεκάτων από τον Bradley Smith.

Ο Cal Crutchlow είναι στην έβδομη θέση και με διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο από τον Marquez, ενώ κρατά πίσω του τους Hector Barbera, Nicky Hayden και Michele Pirro που κλείνουν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test Ημέρα 3: Οι χρόνοι στις 16:00

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Η Aprilia βελτιώνεται σταθερά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα