• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ντεμπούτο Hayden με την RS
Δείχνει πιο στιβαρή, πιο βαριά και σίγουρα πιο δυνατή!
Νέα 12/11/2014 - 16:37

Ο Nicky Hayden έκανε το ντεμπούτο του πάνω στην RS, την αναβαθμισμένη OPEN Honda με κινητήρα με πνευματικές βαλβίδες, τη μοτοσυκλέτα δηλαδή την οποία θα οδηγεί του χρόνου στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Δυστυχώς για τον Αμερικανό όμως, η χτεσινή ημέρα χαρακτηρίστηκε από τη δυνατή βροχή, κάτι που απέτρεψε τον Hayden από το να πάρει μια καλή πρώτη γεύση της νέας μοτοσυκλέτας. Το καλό για τον Αμερικανό είναι ότι σήμερα ο καιρός είναι καλός στην Ισπανία.

«Με τη βροχή δεν μπορέσαμε να δούμε όλα όσα θα θέλαμε. Γνωριστήκαμε όμως καλύτερα με κάποια παιδιά που ήρθαν τώρα στην ομάδα. Στην αρχή είχαμε την παλιά μοτοσυκλέτα, στη συνέχεια κάναμε μερικές αλλαγές που θέλαμε και βγήκα με τη νέα μοτοσυκλέτα», σχολίασε.

«Το να οδηγάς μια καινούργια μοτοσυκλέτα στο βρεγμένο δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά τουλάχιστον καταφέραμε να πάρουμε μια πρώτη αίσθηση. Έχει πολλή δύναμη. Δείχνει πιο στιβαρή, πιο βαριά, αλλά η μεγαλύτερη διαφορά της με την παλιά, είναι σίγουρα η δύναμη».

«Αν ο καιρός είναι καλός αύριο θα κοιτάξουμε να τη στήσουμε και να πάρουμε μια πρώτη αληθινή γεύση του πως είναι. Το πλαίσιο, ο κινητήρας... είναι πολλά αυτά που πρέπει να δω και να αλλάξω το οδηγικό μου στυλ».

Μπορείτε εύκολα να ξεχωρίζεται την παλιά RC1000V (2η φωτό) από τη νέα RS της Honda, από τη μονή εισαγωγή αέρα της νέας έκδοσης (1η φωτό), σε σχέση με τις δυο της παλιάς μοτοσυκλέτας.

Επόμενο άρθρο »

Melandri: Αργήσαμε...

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test Ημέρα 3: Οι χρόνοι στις 16:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα