• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Η Τελετή Απονομής Βραβείων
Έπεσε η αυλαία της σεζόν 2014
Νέα 10/11/2014 - 11:29

Η αυλαία της φετινής αγωνιστικής σεζόν έπεσε με την Τελετή Απονομής Βραβείων που έλαβε χώρα στο Palacio de Congresos.

Εκεί, οι παρουσιαστές Izaskun Ruiz και Gavin Emmett - μαζί με τον CEO της Dorna Carmelo Ezpeleta και τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσμονδίας (FIM) Vito Ippolito, έδωσαν πολλά βραβεία κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Το κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Marc Marquez, ο οποίος πήρε το βραβείο του για την κατάκτηση του Τίτλου στη μεγάλη κατηγορία, ενώ μαζί του ήταν ο πολύ καλός του φίλος Tito Rabat (Πρωταθλητής Moto2) και ο αδερφός του Alex Marquez (Πρωταθλητής Moto3).

Rookie της φετινής σεζόν αναδείχθηκε ο Pol Espargaro της Monster Yamaha Tech3, ενώ ο αδερφός του Aleix Espargaro βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος της OPEN κατηγορίας.

Για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις τη φετινή σεζόν στη Moto2, ο Maverick Vinales πήρε το βραβείο του Rookie της Χρονιάς για την κατηγορία, ενώ στη Moto3 Rookie της Χρονιάς ανακηρύχθηκε ο Enea Bastianini.

Η BMW πέρασε στην κατοχή του Marc Marquez, του κορυφαίου οδηγού στη μεγάλη κατηγορία στις κατατακτήριες δοκιμές, ενώ τα ρολόγια της Tissot πήραν ο Rabat στη Moto2 και ο Miller στη Moto3.

Καλύτερο Grand Prix αναδείχθηκε η Indianapolis. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος το HRC σάρωσε τους Τίτλους στα Πρωταθλήματα Αναβατών, Ομάδων και Κατασκευαστών. Το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών πήγε στην Kalex στη Moto2 και στην ΚΤΜ στη Moto3.

Ο Πρωταθλητής στο Red Bull Rookies Cup, Jorge Martin, όπως και ο δευτεραθλητής Joan Mir και ο τρίτος Stefano Manzi, ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουνκαι τα δικά τους βραβεία για το 2014.

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Μην με ξεγράφετε!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Ήταν μια δύσκολη σεζόν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA