• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Ήταν μια δύσκολη σεζόν!
Του χρόνου όμως θα επιστρέψω πιο δυνατός!
Νέα 10/11/2014 - 11:07

Ο Dani Pedrosa ολοκλήρωσε μια δύσκολη, όπως τη χαρακτήρισε σεζόν, παίρνοντας την τρίτη θέση στο χτεσινό αγώνα, μετά από δυο συνεχόμενες εγκαταλείψεις που είχε στα δυο προηγούμενα Grand Prix.

Ο Pedrosa προσπάθησε στην αρχή να ακολουθήσει τους Marc Marquez και Valentino Rossi, ωστόσο έχασε την επαφή του όταν άρχισε να πέφτει το ψιλόβροχο στα μέσα του αγώνα.

«Ήταν δύσκολα και ειδικά στους γύρους που έβρεχε πιο πολύ. Βασικά οι πρώτες δυο στροφές ήταν στεγνές, αλλά οι άλλες είχαν νερό. Σίγουρα και η Aragon πέρασε από το μυαλό μου. Ήταν δύσκολο να υπολογίσεις την κατάσταση, γιατί δεν έβλεπες πόσο βρεγμένο ήταν. Πηγαίναμε από βρεγμένο στο στεγνό...».

«Τότε ήταν που έχασα επαφή με τους δυο μπροστά. Δεν ήθελα να πέσω, διότι έπεσα στη Μαλαισία και δεν τερμάτισα στο Phillip Island, συν του ό,τι είχε συμβεί στην Aragon. Έτσι αποφάσισα ότι έπρεπε να τερματίσω τον αγώνα.

Ο Dani Pedrosa τερμάτισε τον αγώνα 11δ περίπου πίσω από τον Rossi και τρία δευτερόλεπτα μπροστά από τον Andrea Dovizioso. Ο Ισπανός μίλησε για τη χειρότερη σεζόν του στη μεγάλη κατηγορία, πλην του 2011 όταν είχε τραυματιστεί σοβαρά.

«Είχαμε πολλά προβλήματα και δεν μπόρεσα να αποδώσω όσο καλά ήθελα. Πρέπει όμως να μένεις στα θετικά και να μαθαίνεις. Ανυπομονώ να βελτιώνομαι και θα επιστρέψω δριμύτερος τη νέα σεζόν».

«Τις επόμενες ημέρες έχουμε δοκιμές και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε και να βγάλουμε το καλύτερο από τη μοτοσυκλέτα, ενόψει του επόμενου τεστ τον Φεβρουάριο», τόνισε ο Pedrosa, ο οποίος από σήμερα θα έχει δίπλα του ως αρχιμηχανικό τον Ramon Aurin.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Η Τελετή Απονομής Βραβείων

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Η δράση συνεχίζεται!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA