• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Μην με ξεγράφετε!
Δεν συνεργαζόμουν καλά με τον Gigi...!
Νέα 10/11/2014 - 12:20

Ο Cal Crutchlow τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι κάνει λάθος όποιος τον έχει ξεγράψει ως αναβάτη!

Ο Βρετανός ολοκλήρωσε την πρώτη και τελευταία του σεζόν με την ομάδα της Ducati, δίνοντας μια ωραία μάχη με τον ομόσταυλό του τον Andrea Dovizioso για την τέταρτη θέση στον αγώνα της Βαλένθια.

Εν τέλει τερμάτισε στην πέμπτη θέση, αποδεικνύοντας ότι παρά το άσχημο ξεκίνημά του τη φετινή σεζόν, «...κατάφερα να αντιστρέψω την κατάσταση! Πάντα έλεγα ότι αν έκανα ένα καλό γύρο, μια καλή διαδικασία, τότε θα αποκτούσα και πάλι εμπιστοσύνη πάνω στη μοτοσυκλέτα. Την είχα στο Κατάρ, στον πρώτο αγώνα, απλά δεν την είχα στη συνέχεια και μετά την πτώση στο Τέξας», σχολίασε ο Crutchlow.

«Είμαι χαρούμενος με τους ανθρώπους μου, διότι δεν με εγκατέλειψαν, αν και μερικές φορές ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Έμαθα πολλά κι έμαθα ότι κανείς δεν πρέπει να με ξεγράφει».

Ο Βρετανός ισχυρίστηκε στη συνέχεια ότι θα έπαιρνε την ίδια απόφαση, να φύγει δηλαδή για την CWM-LCR, ακόμα κι αν έβλεπε εμπράκτως τα σημάδια ανταγωνιστικότητας της Desmosedici.

«Μιλάμε για την καριέρα μου και θα έπαιρνα και πάλι την ίδια απόφαση. Η Ducati πήρε διαφορετικό δρόμο από αυτόν που πρότεινα, υπέγραψε τους δυο αναβάτες και θεωρώ ότι για την καριέρα μου, αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή που είχα. Κάποια στιγμή στη σεζόν δεν συνεργαζόμουν ιδανικά με τον Gigi, αλλά στους τελευταίους αγώνες τον κατάλαβα, τον τρόπο που σκέφτεται... πάντως έτσι είναι καλύτερα και για τη Ducati».

«Τώρα συμφωνώ και βλέπουμε ότι κάνει καλή δουλειά, κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματα».

Στη συνέχεια μίλησε για τη δυνατή του μάχη με τον Andrea Dovizioso: «Το διασκεδάσαμε με τον Dovi. Ήταν περίεργος αγώνας. Στο στεγνό πίστευα ότι είχα λίγο καλύτερο ρυθμό. Πιστεύω ότι θα ήμουν στην εξάδα ακόμα και στο στεγνό. Βέβαια επωφεληθήκαμε με τη στάση του Lorenzo στα pits...».

«Είμαι χαρούμενος και φάνηκε ότι η Ducati δούλεψε μέχρι τέλους μαζί μου. Ήμουν πιο κοντά στον ομόσταυλό μου απ’ ότι όλη τη σεζόν. Χάρηκα το αποτέλεσμα και είναι ωραίο που ολοκλήρωσα τη σεζόν δυνατά. Πάντα θέλεις να κερδίζεις τον ομόσταυλό σου, αλλά δεν είμαι τσαντισμένος καθόλου! Αν όμως με κέρδιζε ο Iannone θα ήμουν!»

«Ήταν ωραία μάχη με τον Dovi, ο οποίος είχε καλή χρονιά, τερμάτισε στην 5η θέση και πήρε μερικά καλά βάθρα. Έχουμε δει την ταχύτητά του όλη τη χρονιά κι έτσι ήταν ωραίο που ήμουν ανταγωνιστικός με την παλιά μοτοσυκλέτα».

«Με το ψιλόβροχο είχαμε καλό ρυθμό, αλλά όχι κοντά σ’ αυτόν που είχαν οι μπροστά. Ήμουν προσεχτικός γιατί ήθελα να τερματίσω στον τελευταίο αγώνα και να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα με τη Ducati. Άλλωστε δεν είχα τερματίσει στους τρεις προηγούμενους αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Φωτογραφικό Αφιέρωμα

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Η Τελετή Απονομής Βραβείων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA