• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνεργασία Estrella Galicia και Marc VDS!
Ενώνουν τις δυνάμεις τους από τη νέα χρονιά
Νέα 08/11/2014 - 14:08

Χτες αργά το απόγευμα έγινε η κοινή παρουσίαση της Estrella Galicia και της Marc VDS, ανακοινώνοντας τα πλάνα τους για ενεργή συνεργασία από το 2015 και για τα επόμενα τρία, τουλάχιστον, χρόνια.

Έτσι, η Estrella Galicia θα έχει παρουσία και στις τρεις κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, καθώς θα συνεχίσει με τον Emilio Alzamora στη μικρή κατηγορία, ενώ θα φιγουράρει και στις μοτοσυκλέτες της Marc VDS σε Moto2 και MotoGP, υπό την καθοδήγηση του Michael Bartholemy.

Ο Scott Redding θα είναι η αιχμή του δόρατος στην παρθενική παρουσία της Marc VDS στη μεγάλη κατηγορία, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto2 Tito Rabat, να μένει στη μεσαία κατηγορία και να έχει νέο ομόσταυλο τον Alex Marquez. Στη μικρή κατηγορία, οι αναβάτες της Estrella Galicia θα είναι οι Fabio Quartararo και Jorge Navarro.

«Πρόκειται για έναν πολύ καλό σχεδιασμό που έχουμε κάνει από κοινού, ώστε να κατεβαίνουμε με τους καλύτερους δυνατούς οδηγούς. Το πιο σημαντικό ακόμα, είναι το γεγονός ότι ο σχεδιασμός αυτός καλύπτει τα επόμενα τρία χρόνια», σχολίασε ο Bartholemy.

«Έτσι μπορούμε να κοιτάμε μακροπρόθεσμα, κάτι πολύ σημαντικό για τους αγώνες. Μαζί τους θα κάνουμε ένα ισχυρό δίδυμο. Μια από τις καλύτερες ομάδες της Moto2, ενώνει τις δυνάμεις της με μια από τις καλύτερες ομάδες της Moto3, συν μιας πολύ καλής ομάδας στο Ισπανικό Πρωτάθλημα. Ελπίζουμε ότι αυτή η συνεργασία θα μας αποφέρει καρπούς στα επόμενα χρόνια».

Στην πρώτη φωτό βλέπουμε την εργοστασιακή RC213V με την οποία θα αγωνίζεται από του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία ο Scott Redding,με την Estrella Galicia να φιγουράρει στα φέρινγκ αυτής. Μ’ αυτή τη μοτοσυκλέτα θα πάρει μέρος ο Βρετανός στο τεστ της Δευτέρας, μετά τον Κυριακάτικο αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto3: Στην pole ο Antonelli!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto2 ΕΔ3: Πέρασε μπροστά ο Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA