• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto2 ΕΔ3: Πέρασε μπροστά ο Rabat!
Το δίδυμο της Marc VDS στις πρώτες θέσεις, τρίτος ο Zarco
Νέα 08/11/2014 - 13:09

Οι δυο αναβάτες της Marc VDS πήραν κεφάλι σήμερα το πρωί στη λίστα με τους χρόνους, με τον Tito Rabat να γράφει 1:35.156 - που είναι ο καλύτερος του διημέρου μέχρι στιγμής - και τον Mika Kallio να ακολουθεί με διαφορά 193 χιλιοστών τον ομόσταυλό του.

Τόσο ο Rabat, όσο (αν και σε μικρότερο βαθμό) και ο Mika Kallio, είχαν πολύ καλό ρυθμό ειδικά στην πρώτη τους έξοδο, με τον πρώτο βέβαια να έχει κάνει μια τρομερή προσομοίωση αγώνα τη χτεσινή ημέρα. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι δυο τους για μια ακόμη φορά φέτος θα ξεχωρίσουν την ημέρα του αγώνα.

Αυτός που μπορεί να τους απειλήσει, δεν είναι άλλος από τον Maverick Vinales που έμεινε στην έκτη θέση, με διαφορά στα έξι δέκατα από την κορυφή και ρυθμό χαμηλότερο από τους δυο προαναφερθέντες.

Πιο πάνω, ο χτεσινός κυρίαρχος της μεσαίας κατηγορίας Johann Zarco, έπεσε σήμερα στην τρίτη θέση και στο 0.243δ από την κορυφή, ενώ πολύ κοντά του παραμένει ο Thomas Luthi, που έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην τέταρτη θέση. Την πεντάδα έκλεισε ο Γερμανός Sandro Cortese.

Επόμενο άρθρο »

Συνεργασία Estrella Galicia και Marc VDS!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia ΕΔ3: Ο Marquez καλύτερος σε χρόνους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα