• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto3: Στην pole ο Antonelli!
Από την πρώτη σειρά θα δώσουν τη μάχη οι Miller-Marquez!
Νέα 08/11/2014 - 14:58

Ο Antonelli έχει αποδείξει ήδη από χτες ότι νοιώθει πολύ καλά αυτό το Σ/Κ πάνω στη μοτοσυκλέτα του και σήμερα το μεσημέρι κατάφερε να πάρει την παρθενική του pole position στην καριέρα του!

Ο Ιταλός του Gresini έμεινε 68 χιλιοστά μπροστά από τον Jack Miller, ο οποίος συνάντησε κίνηση στον τελευταίο πολύ γρήγορο γύρο του και δεν κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή, όπου βρισκόταν για τα περισσότερα λεπτά της διαδικασίας.

Στην πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης, μαζί τους, θα πάρει θέση και ο δεύτερος διεκδικητής του Τίτλου, ο Alex Marquez! Ο Ισπανός είχε μια μικρή πτώση, χωρίς συνέπειες και αύριο θα προσπαθήσει να διαχειριστεί τη διαφορά των 11 βαθμών που έχει από τον Miller.

Στη δεύτερη σειρά θα πάρουν θέση οι Isaac Vinales, Alex Rins και ο Karel Hanika, με τον τελευταίο να κάνει τη δεύτερη καλύτερη εμφάνισή του σε κατατακτήριες της Moto3, μετά την τέταρτη θέση που είχε πάρει στο Sachsenring. Ο Τσέχος ήταν στην έκτη θέση σήμερα.

Την τρίτη σειρά θα συμπληρώσουν οι Niklas Ajo, John McPhee και ο Efren Vazquez, ο οποίος για 15 χιλιοστά του δευτερολέπτου άφησε δέκατο τον Juanfran Guevara, την ώρα που οι 18 πρώτοι είχαν διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο από τον Antonelli!

Επόμενο άρθρο »

Valencia ΚΑΤ: Ο Vale στην κορυφή μετά από 4 χρόνια!

« Προηγούμενο άρθρο

Συνεργασία Estrella Galicia και Marc VDS!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα