• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto3 ΕΔ2: Η ημέρα ανήκε στον Antonelli!
Ο Ιταλός έμεινε μπροστά από τον Miller και τον ανεβασμένο Marquez
Νέα 07/11/2014 - 16:19

Το Σ/Κ που περιμένουμε να αναδειχθεί ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3, την παράσταση κλέβει - για την ώρα - ο Niccolo Antonelli που βελτίωσε κι άλλο το χρόνο του από το πρωί και παρέμεινε στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους της μικρής κατηγορίας.

Πιο πίσω, οι δυο μεγάλοι μονομάχοι του Τίτλου ακολούθησαν τον Ιταλό αναβάτη, τη θέση του οποίου στην ομάδα του Gresini (που επιστρέφει στις Honda) θα πάρει ο Andrea Locatelli. Ο Jack Miller έμεινε στα δυο δέκατα πίσω από τον Antonelli, αφήνοντας για 68χιλ του δευτερόλεπτου στην τρίτη θέση τον ανεβασμένο στις ΕΔ2, Alex Marquez.

Από εκεί και πέρα είχαμε ανατροπές στις πρώτες θέσεις, με τον Enea Bastianini να βελτιώνεται και να σκαρφαλώνει στην τέταρτη θέση και τον εντυπωσιακό Andrea Migno - ο οποίος του χρόνου θα αγωνίζεται με την VR46 - να κατεβάζει χρόνους και να πλασάρεται στην εξάδα, εκεί όπου κυριαρχούν τέσσερεις Ιταλοί!

Ο Migno άφησε για 13χιλ του δευτερολέπτου πίσω του τον μελλοντικό του ομόσταυλο, τον Romano Fenati. Με τόσους δυνατούς αναβάτες στην πίστα, ήταν φυσιολογικό ο Alex Rins να υποχωρήσει στην 7η θέση, μπροστά από Binder, McPhee και Vazquez που τα είχαν πάει καλύτερα το πρωί.

Επόμενο άρθρο »

Δυνατά θέλει να κλείσει τη σεζόν ο Dovizioso!

« Προηγούμενο άρθρο

Εργοστάσια VS Formula 1!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα