• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυνατά θέλει να κλείσει τη σεζόν ο Dovizioso!
Αλλά τα πράγματα στην πίστα της Βαλένθια θα είναι δύσκολα
Νέα 07/11/2014 - 16:27

Ο Andrea Dovizioso θα ξεκινήσει τον τελευταίο Γύρο της σεζόν - στην πίστα της Βαλένθια - γνωρίζοντας ότι θα είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, ό,τι και να γίνει στην Ισπανία.

Αυτή θα είναι και η καλύτερη θέση αναβάτη της Ducati, από τότε που έφυγε ο Casey Stoner από τους κόκκινους το 2010 (ήταν 4ος ο Αυστραλός τότε). Παράλληλα, με τους 174 βαθμούς που έχει ήδη συγκεντρώσει ο Dovizioso, έχει περάσει την καλύτερη σεζόν του Valentino Rossi με τη Ducati: το 2012, όταν και είχε μαζέψει 163 συνολικά.

Ο Vale τότε, όπως και ο Dovizioso, είχε δυο βάθρα μέσα στη σεζόν, ενώ ο Dovi παραδέχεται ότι θα είναι πολύ δύσκολο να... τριτώσει το καλό για τους κόκκινους!

«Δεν νομίζω ότι η Βαλένθια θα είναι εύκολη για εμάς. Η δομή της είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με άλλες. Πάντως εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση στην ομάδα, όπως κάνουμε σε κάθε Γύρο», σχολίασε ο Dovizioso.

«Πρόσφατα έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προόδου, όσον αφορά στη σταθερότητα και στο ρυθμό μας και μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο στο μέλλον. Έχω καλές αναμνήσεις από το βάθρο μου εκεί το 2011, όταν κέρδισα τον Pedrosa για την τρίτη θέση, αλλά δεν μ’ αρέσει η πίστα και δεν είμαι ο μόνος που πιστεύει κάτι τέτοιο», πρόσθεσε ο Ιταλός.

Η νέα GP15 δεν θα είναι έτοιμη παρά μόνο στα πρώτα χειμερινά τεστ της Μαλαισίας και ως εκ τούτου, η Ducati ανακοίνωσε ότι οι εργοστασιακοί της αναβάτες για τη νέα σεζόν - Dovizioso και Iannone - θα παραμείνουν μόνο την πρώτη ημέρα από τις τρεις του τεστ.

Επόμενο άρθρο »

Valencia ΕΔ2: Διπλό Παρασκευής για Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto3 ΕΔ2: Η ημέρα ανήκε στον Antonelli!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα