• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εργοστάσια VS Formula 1!
Είναι γελοίο αυτό που γίνεται με τους διπλούς βαθμούς!
Νέα 07/11/2014 - 14:51

Την κίνηση της F1 να μετρήσουν διπλοί οι βαθμοί του τελευταίου Γύρου της σεζόν στο Abu Dhabi, σχολίασαν εν μέσω πολλών ερωτήσεων οι τρεις εκπρόσωποι των εργοστασίων της μεγάλης κατηγορίας, σε συνέντευξη τύπου που ολοκληρώθηκε πριν λίγο.

«Προσωπικά εμένα αυτό δεν μ’ αρέσει», πήρε πρώτος το λόγο και απάντησε ο Team Manager της Honda, Livio Suppo. «Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Οκ, το κάνουν για το θέαμα, αλλά αν είσαι ο αναβάτης ή η ομάδα που χάνει στον τελευταίο αγώνα λόγω κάποιας ατυχίας; Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο».

«Θα προτιμούσα - όπως στο παρελθόν και ειδικά τώρα με τους 18 αγώνες - να αφαιρούνται τα δυο χειρότερα αποτελέσματα της σεζόν. Θα ήταν πιο δίκαιο. Για παράδειγμα, ο Dani έπεσε στην Αυστραλία και δεν ήταν δικό του το λάθος».

Ακόμα πιο έντονη ήταν η αντίθεση του Lin Jarvis, του Γενικού Διευθυντή της Yamaha: «Για μένα αυτό είναι γελοίο! Είναι κάτι που θα το σταματήσουν του χρόνου. Δεν αρέσει στους οδηγούς ή στις ομάδες. Ένα Πρωτάθλημα ξεκινά τον Μάρτιο και τελειώνει τον Νοέμβριο και όλα πρέπει να μετρούν».

«Είναι άδικο να έχουμε έναν αγώνα που θα μετρά διπλός, την ώρα που ο αγώνας ξέρουμε ότι είναι απρόβλεπτος. Μπορεί να βγεις εκτός μάχης στην πρώτη στροφή και να μην φταις! Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης αυτής της ανισορροπίας στον τελευταίο αγώνα».

Τέλος, ο Paolo Ciabatti - εκπροσωπώντας τη Ducati - δεν είχε πολλά να προσθέσει: «Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Δεν μ’ αρέσει η ιδέα με τους δυο βαθμούς στον τελευταίο αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto3 ΕΔ2: Η ημέρα ανήκε στον Antonelli!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia ΕΔ1: Στο τέλος πέρασε 1ος ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα