• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Δίκαιη αποζημίωση!
Για την παραχώρηση της νίκης στο 1ο σκέλος
Νέα 06/10/2014 - 14:54

Ο Marco Melandri δήλωσε ότι η νίκη στο δεύτερο σκέλος του χτεσινού Γύρου στο Magny-Cours, για το Πρωτάθλημα των SBK, ήταν μια «....δίκαιη αποζημίωση» για το γεγονός ότι παραχώρησε τη νίκη στον πρώτο αγώνα.

Ο Ιταλός αναβάτης, προερχόμενος από τη διπλή του επιτυχία στην Aragon πριν από ένα μήνα περίπου, ήταν σε εξαιρετική κατάσταση χτες στους αγώνες και θα μπορούσε να προσθέσει ακόμα δυο νίκες στο ενεργητικό του.

Στην Aragon μπορεί η ομάδα να μην έδωσε εντολές στους αναβάτες της, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επαναλήφθηκε στη Γαλλία, όπου και στους δυο αγώνες απαιτήθηκε από τον Marco Melandri να παραχωρήσει τη νίκη στον ομόσταυλό του, Sylvain Guintoli.

Ο Ιταλός υπάκουσε στον πρώτο αγώνα, όχι όμως και στο δεύτερο, κρατώντας την πρώτη θέση μέχρι το τέλος και αφήνοντας στους 12 βαθμούς τη διαφορά ανάμεσα στον πρώτο Tom Sykes και στον δεύτερο, Sylvain Guintoli. Ο ίδιος έχασε πλέον και τις μαθηματικές του ελπίδες για την κατάκτηση του Τίτλου.

«Η νίκη στο δεύτερο αγώνα ήταν μια δίκαιη αποζημίωση τόσο για τις δικές μου προσπάθειες, όσο και για της ομάδας μου, ενώ με έφερε και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας», δήλωσε ο Melandri. «Κάναμε εξαιρετική δουλειά. Η μοτοσυκλέτα ήταν φανταστική. Ο Sylvain ήταν πολύ γρήγορος και στους πρώτους γύρους ήταν δύσκολο να τον περάσεις. Κάναμε όμως αμέσως μια καλή διαφορά από τους αντιπάλους μας».

Επόμενο άρθρο »

Πιάνει δουλειά η Michelin!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Επόμενος σταθμός Ιαπωνία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα