• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μένει στο MotoGP η IodaRacing!
Παρά το ότι μόλις πρόσφατα έχασε τον Petrucci!
Νέα 06/10/2014 - 13:00

Η IodaRacing έβγαλε ανακοίνωση δηλώνοντας ότι σκοπεύει να συνεχίσει και το 2015 τις προσπάθειές της τόσο στη μεγάλη κατηγορία (MotoGP) όσο και στην Moto2.

Παρά το γεγονός ότι μόλις πρόσφατα έχασε τον Danilo Petrucci - ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Pramac - o ιδιοκτήτης της ομάδας, Giampiero Sacchi, δήλωνε υπερήφανος που βοήθησε στο να εξελιχτεί το ταλέντο του Ιταλού τόσο, ώστε να προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ducati.

«Είμαι χαρούμενος που έδωσα την ευκαιρία στον Danilo να κάνει το ντεμπούτο στο Πρωτάθλημα και να γίνει ένα διακεκριμένο πιόνι στη σκακιέρα του MotoGP. Πρόκειται οπωσδήποτε για έναν από τους πιο ενδιαφέροντες Ιταλούς αναβάτες και αυτό αποδεικνύεται από την αφοσίωσή του και το ταλέντο του στους πρόσφατους αγώνες», σχολίασε ο Sacchi.

Η IodaRacing είναι μια από τις λιγότερο εύρωστες οικονομικά ομάδας και η δεύτερη - μαζί με την Cardion AB Motoracing - που έχει μόλις έναν οδηγό.

Παρά την αβεβαιότητα στην αρχή της χρονιάς - όταν ο Leon Camier ήταν να πάρει θέση δίπλα στον Petrucci, αλλά τελικά ακυρώθηκε για οικονομικούς λόγους - η ομάδα και ο Sacchi φέρονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν την προσπάθειά τους τόσο στο MotoGP, όσο και στην Moto2.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Επόμενος σταθμός Ιαπωνία!

« Προηγούμενο άρθρο

Έκλεισε ο Baz στην Forward Racing!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα