• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκλεισε ο Baz στην Forward Racing!
Cuzari: Θέλαμε να του δώσουμε μια ευκαιρία στο MotoGP!
Νέα 06/10/2014 - 09:56

Μπορεί η συνεργασία του Γάλλου Loris Baz να συνάντησε απρόσμενα εμπόδια την τελευταία στιγμή με την ομάδα του Aspar, ωστόσο οι συνομιλίες του αναβάτη - που αγωνίζεται στα SBK - με την Forward Racing είχαν αίσιο τέλος!

Ο Baz και ο μάνατζέρ του ισχυρίζονταν ότι υπήρχε υπογεγραμμένη συμφωνία ανάμεσα στον οδηγό και την ομάδα του Aspar, με δεδομένο ότι δεν θα ερχόταν ο Scott Redding.

Ο Βρετανός κατέληξε με την Marc VDS Racing το 2015, αλλά την τελευταία στιγμή ο Aspar έκανε πίσω, κυρίως λόγω του ύψους του Loris Baz (1:92). Οι επόμενες επιλογές του Γάλλου ήταν η Forward Racing και η Pramac Racing.

Η τελευταία ανακοίνωσε τον Danilo Petrucci κι έτσι ο Baz - έναν αναβάτη που ήθελε και η Dorna για να υπάρξει εκπρόσωπος της Γαλλίας στο Πρωτάθλημα - συμφώνησε σε όλα με την Forward Racing και θα είναι ομόσταυλος του Stefan Bradl το 2015.

«Είμαι χαρούμενος που καλωσορίζω τον Loris στην ομάδα», σχολίασε ο Giovanni Cuzari τον οποίο είδαμε να συζητά με τον Γάλλο στο πρόσφατο Γύρο της Aragon. «Είναι ένας νεαρός αναβάτης που απέδειξε ότι είναι γρήγορος στα SBK και θέλαμε να του δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξει το ταλέντο του στο MotoGP».

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη νέα περιπέτεια με τον Loris, φέρνοντάς τον στην κατηγορία καθώς μένουμε πιστοί στην αποστολή μας να βρίσκουμε ταλέντα, πάντα με την υποστήριξη της Yamaha. Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που του χρόνου θα έχουμε μια νεανική ομάδα, με τον 21χρονο Γάλλο και τον 24χρονο έμπειρο Bradl».

Να θυμίσουμε ότι από το 2015, η ομάδα της Forward Racing θα μπορεί να συνεχίσει με το τωρινό πλαίσιο της Yamaha (2013), ενώ παράλληλα θα εξελίσσει και το δικό της πλαίσιο. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να αγοράσει το φετινό πλαίσιο της Yamaha (2014) για να το χρησιμοποιήσει του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.

Επόμενο άρθρο »

Μένει στο MotoGP η IodaRacing!

« Προηγούμενο άρθρο

Γαλλία 2ο σκέλος: Αψήφησε τις εντολές ο Melandri!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα