• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γαλλία: Τρομερός Sykes, τρομερή pole!
Νέος απόλυτος χρόνος από τον Βρετανό στη Γαλλία!
Νέα 04/10/2014 - 18:25

Ο Tom Sykes περίμενε μέχρι την Superpole για να ανεβάσει τον πήχη και να αυξήσει την πίεση στους αντιπάλους του! Ο Βρετανός ήταν εκπληκτικός και με την απόδοσή του τόσο στην Superpole, όσο και στις ΕΔ4 λίγο νωρίτερα, έδειξε σ’ όλους ότι δύσκολα θα χάσει και το φετινό Τίτλο!

Περιμένοντας μέχρι την κατάλληλη στιγμή, την Superpole, ο Sykes - ο οποίος έχει 31 βαθμούς προβάδισμα στη βαθμολογία - σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:36.366 κατεβάζοντας το προηγούμενο απόλυτο χρόνο κατά έξι δέκατα και αφήνοντας δυο δέκατα πίσω του τον δεύτερο, κατακτώντας την πέμπτη φετινή του pole!

Στην πραγματικότητα και οι τρεις πρώτοι οδηγοί έκαναν χρόνο κάτω από το προηγούμενο απόλυτο χρόνο (2012), με τον Davide Giugliano να είναι πολύ καλός και μάλιστα να κερδίζει στο τελευταίο κομμάτι της πίστας, αναφορικά με τον Sykes, αλλά έχασε στην ευθεία της εκκίνησης/τερματισμού.

Ο Jonathan Rea πραγματοποίησε δυνατή εμφάνιση κι έφερε την Honda του στην πρώτη σειρά της αυριανής σχάρας εκκίνησης. Απογοητευμένος ήταν ο Sylvain Guintoli με την πέμπτη θέση στη σημερινή Superpole, με τον αναβάτη της Aprilia να χάνει και από τον ανεβασμένο Chaz Davies που ανέβηκε στην τέταρτη θέση, βρίσκοντας τις λύσεις στα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν στις προηγούμενες διαδικασίες.

Ο Marco Melandri έκλεισε τη δεύτερη σειρά, παίρνοντας την έκτη θέση, ενώ ο Loris Baz ήταν έβδομος αφού χρειάστηκε πρώτα να περάσει από την SP1 νωρίτερα! Ο Eugene Laverty τα πήγαινε πολύ καλά μέχρι την Superpole, αλλά εκεί - για μια ακόμη φορά - δεν τα κατάφερε κι έπεσε στην ένατη θέση, πίσω κι από τον ομόσταυλό του τον Alex Lowes, την ώρα που ο Leon Haslam έκλεινε τη δεκάδα.

Στις EVO, ο Sylvain Barrier σκαρφάλωσε στην κορυφή της υποκατηγορίας, ξεπερνώντας με άνεση τόσο τον Niccolo Canepa, όσο και τον David Salom, με τον Ισπανό να πονάει εμφανώς μετά τον τραυματισμό του από την πτώση που είχε στα τέταρτα ελεύθερα.

Επόμενο άρθρο »

Γαλλία 1ο σκέλος: ‘Άρχισαν οι Εντολές!

« Προηγούμενο άρθρο

Γαλλία ΕΔ3: Το πλεονέκτημα ο Guintoli!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα