• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γαλλία ΕΔ3: Το πλεονέκτημα ο Guintoli!
Ενόψει της Superpole σήμερα το απόγευμα
Νέα 04/10/2014 - 13:24

Ο Sylvain Guintoli απέκτησε το ψυχολογικό πλεονέκτημα λίγες ώρες πριν την αποφασιστικής σημασίας Superpole, παίρνοντας την πρώτη θέση στα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά στην πίστα του Magny-Cours.

Ο Γάλλος αναβάτης σκαρφάλωσε στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους πέντε λεπτά πριν από το τέλος και με χρόνο στο 1:37.594 άφησε σχεδόν δυο δέκατα πίσω του τον πλησιέστερο αντίπαλό του.

Αυτός ήταν ο Davide Giugliano, ο οποίος κράτησε τη δεύτερη θέση μέχρι το τέλος ενώ οι Marco Melandri, Tom Sykes και Jonathan Rea έπεσαν και αυτοί κάτω από το όριο του 1:38, καθώς οι χρόνοι βελτιώθηκαν λίγο πριν την απογευματινή Superpole.

Ο Eugene Laverty βελτιώθηκε ελάχιστα σε σχέση με χτες, όταν είχε πάρει τη δεύτερη θέση στις ΕΔ2 και η έκτη θέση ήταν το καλύτερο που μπορούσε σήμερα, ενώ ο Leon Haslam - που πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα εκτός δεκάδας - κατάφερε να ανέβει στην έβδομη θέση!

Τα προβλήματα για τον Loris Baz συνεχίστηκαν και σήμερα. Ο Γάλλος δυσκολεύεται μέσα στην πατρίδα του και δεν κατάφερε να περάσει απευθείας στο δεύτερο σκέλος της Superpole, όντας 11ος σήμερα το πρωί. Πιο πάνω του οι Alex Lowes, ο εντυπωσιακός Xavi Fores (έκτακτη συμμετοχή με Ducati Panigale) και ο Chaz Davies.

Στην EVO, ο Niccolo Canepa ήταν και πάλι ταχύτερος στην 14η θέση, μπροστά από τον David Salom, ενώ οι Sylvain Barrier, Sheridan Morais και Fabian Foret ακολούθησαν.

Επόμενο άρθρο »

Γαλλία: Τρομερός Sykes, τρομερή pole!

« Προηγούμενο άρθρο

Γαλλία ΕΔ2: Εύκολα ο Giugliano!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα