• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γαλλία ΕΔ2: Εύκολα ο Giugliano!
Ο μόνος κάτω από το 1:38, ακολούθησαν Laverty-Guintoli
Νέα 03/10/2014 - 23:10

Ο Davide Giugliano ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα των SBK στο Magny-Coursστην πρώτη θέση, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο με σχετικά άνετο προβάδισμα από τον Eugene Laverty.

Ο Ιταλός, ο οποίος κυνηγά ακόμα την πρώτη του νίκη με τη μοτοσυκλέτα της Ducati, πέρασε μπροστά στους χρόνους 20 λεπτά πριν από το τέλος και κανείς από τους αντιπάλους του δεν κατάφερε να τον ρίξει από την κορυφή.

Πίσω από τον Giugliano - τον μόνο που έπεσε κάτω από το όριο του 1:38 - ακολούθησαν τρεις οδηγοί που οι μεταξύ τους διαφορές δεν ξεπέρασαν τα 19 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

Όντας στην καλύτερη πεντάδα στις ΕΔ1, ο Eugene Laverty ολοκλήρωσε μια πολύ ενθαρρυντική πρώτη ημέρα στη Γαλλία στη δεύτερη θέση, 14 χιλιοστά μπροστά από τον Sylvain Guintoli κι άλλα 5 από τον τέταρτο Jonathan Rea!

Ο Marco Melandri έκλεισε την πρώτη πεντάδα, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Tom Sykes να είναι έκτος και να βελτιώνει ελάχιστα τον καλύτερό του χρόνο από τα πρώτα ελεύθερα.

Τη δεκάδα έκλεισαν οι LorisBaz, ChazDavies, AlexLowes και LeonHaslam. Στις έκτακτες συμμετοχές των Ducati, ο Xavi Fores πήρε το απόγευμα τη σκυτάλη από τον Max Neukirchner, τον οποίο και νίκησε για 43 χιλ. στη μάχη με το χρονόμετρο για την 11η θέση.

Αντίστοιχα ο θεαματικός ο Niccolo Canepa πήρε τα ηνία στη μάχη για την καλύτερη EVO και κατάφερε να γράψει τον 14ο καλύτερο χρόνο, με διαφορά μάλιστα από τον David Salom που άγγιξε το μισό δευτερόλεπτο!

Επόμενο άρθρο »

Γαλλία ΕΔ3: Το πλεονέκτημα ο Guintoli!

« Προηγούμενο άρθρο

Γαλλία ΕΔ1: Ξεκίνησε δυνατά ο Guintoli!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα