• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Το πιθανότερο να μείνω για ακόμα 2 χρόνια στη Yamaha»
Οι περισσότεροι αναγνώστες του www.motograndprix.gr πιστεύουν ότι ο Valentino Rossi θα μείνει και του χρόνου στη Yamaha. Και όπως δείχνουν τα πράγματα, έχουν δίκιο.
Νέα 19/05/2008 - 00:00
Οι περισσότεροι αναγνώστες του www.motograndprix.gr πιστεύουν ότι ο Valentino Rossi θα μείνει και του χρόνου στη Yamaha. Και όπως δείχνουν τα πράγματα, έχουν δίκιο.

Μια μέρα μετά τον θρίαμβο στο Le Mans όπου πανηγύρισε την 90η του νίκη, ο Valentino Rossi δήλωσε ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Yamaha για επέκταση της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του Ιταλού πολυπρωταθλητή λήγει στα τέλη της σεζόν, αλλά ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα από τη στιγμή που έχει στα χέρια του μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα.

«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τη Yamaha. Τους ζήτησα μια μοτοσυκλέτα που να νικάει και ικανοποίησαν την απάιτησή μου, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγω», δήλωσε ο Rossi και πρόσθεσε: «Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει σε συμφωνία, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να συνεχίσω στη Yamaha για ακόμα δύο χρόνια».

Αναφερόμενος στην ΥΖR-Μ1, η οποία στο Le Mans ήταν η απόλυτη κυρίαρχος χαρίζοντας στην Yamaha το πρώτο της 1-2-3 στην τετράχρονη εποχή των motoGP (το 2001 είχαν καταφέρει κάτι ανάλογο στο Sachsenring οι Biaggi, Checa, Nakano μόνο που τότε ήταν με δίχρανα 500άρια), είπε: «Η φετινή είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα που έχει κατασκευάσει ποτέ η Yamaha. Η M1 του 2005 ήταν εξαιρετική, αλλά δεν συγκρίνεται με αυτήν. Είμαι χαρούμενος που δούλεψαν τόσο καλά και μπόρεσαν μέσα σε τόσο μικρό διάστημα να την βελτιώσουν τόσο πολύ».

Όσο για το μέλλον του στους αγώνες, είπε: «Εξακολουθώ να πεινάω για νίκες και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για μερικά χρόνια ακόμα, τουλάχιστον για όσο διάστημα είμαι ανταγωνιστικός και μπορώ να διεκδικώ νίκες».

Επόμενο άρθρο »

Le Mans-Δοκιμές (20/5): Φινάλε με Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Ο Εdwards ταχύτερος στο warm up

Χορηγοί