• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans-Δοκιμές (20/5): Φινάλε με Rossi
Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη οι δοκιμές στο Le Mans με τον Valentino Rossi να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας (1'33.882).
Νέα 20/05/2008 - 00:00
Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη οι δοκιμές στο Le Mans με τον Valentino Rossi να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας (1'33.882).

Ο Ιταλός συνέχισε την αξιολόγηση ελαστικών δοκιμάζοντας παράλληλα διαφορετικά set-up.

Συμπλήρωσε συνολικά 44 γύρους και μαζί με τον δοκιμαστή HRC, Erwan Nigon ήταν οι μόνοι που έμειναν στην πίστα μέχρι το απόγευμα.

Η Ducati ολοκλήρωσε τις δοκιμές της πριν το μεσημεριανό διάλειμμα. Μετά από έρευνα στον σπασμένο κινητήρα του Stoner, βρέθηκε το εξάρτημα που προκάλεσε τη βλάβη και η ομάδα προτίμησε να επιστρέψει στη βάση της ώστε να εξετάσει πιο προσεκτικά το πρόβλημα.

Στο μεταξύ, στο Clermont-Ferrand ξεκίνησαν διήμερες δοκιμές με τους αναβάτες της Tech 3 Yamaha -Edwards, Toseland- και τον δοκιμαστή της Michelin William Costes να δοκιμάζουν διάφορους τύπους ελαστικών της γαλλικής εταιρίας.

Σήμερα οι αναβάτες δοκίμασαν σε στεγνό οδόστρωμα ενώ την Τετάρτη οι δοκιμές θα γίνουν σε βρεγμένο, με την πίστα να βρέχεται από ειδικά μηχανήματα. Στόχος είναι να βελτιωθεί η απόδοση των ελαστικών όταν η πίστα σταδιακά στεγνώνει.

Επόμενο άρθρο »

To 2010 κλείνει το κεφάλαιο δίχρονα 250cc

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: «Το πιθανότερο να μείνω για ακόμα 2 χρόνια στη Yamaha»

Χορηγοί