• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Ο Εdwards ταχύτερος στο warm up
Ίσως να έφτασε η ώρα του Colin Edwards. Ο Τεξανός αναβάτης που θα ξεκινήσει τον αγώνα της Κυριακής από την δεύτερη θέση του γκριντ σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στο warm up που έγινε το πρωί σε μια πίστα όπου υπήρχε αρκετή υγρασία.
Νέα 18/05/2008 - 00:00
Ίσως να έφτασε η ώρα ο Colin Edwards να πανηγυρίσει την παρθενική του νίκη στα motoGP. Ο Τεξανός αναβάτης που θα ξεκινήσει τον αγώνα της Κυριακής από την δεύτερη θέση του γκριντ σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στο warm up που έγινε το πρωί σε μια πίστα όπου υπήρχε αρκετή υγρασία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις των μετεωρολόγων, οι πιθανότητες βροχής το μεσημέρι είναι στο 50%.

Ο Εdwards ήταν και πάλι πολύ δυνατός, έχοντας πολύ καλό και σταθερό γυρολόγιο. Βέβαια θα πρέπει να δείξει και στον αγώνα αυτή την σταθερότητα κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει.

Στη δεύτερη θέση, μόλις 13 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω του, βρέθηκε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Casey Stoner με την Ducati Desemosedici GP8. Μπορεί η συγκεκριμένη πίστα να μην είναι από τις αγαπημένες του ωστόσο ο Αυστραλός δείχνει ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές.

Τρίτος ήταν ο Valentino Rossi με την Yamaha YZR-M1, με τον κάτοχο της pole position, Dani Pedrosa να ακολουθεί στην τέταρτη θέση.

Πέμπτος ήταν ο νικητής του περσινού αγώνα, Chris Vermeulen με την Suzuki GSV-R.

Στην έκτη θέση βρέθηκε ο Andrea Dovizioso που όπως και οι άλλοι αναβάτες των «δορυφορικών» ομάδων της Honda, έχει στη διάθεσή του νέου συμπλέκτη από το HRC.

Tην πρώτη οχτάδα συμπλήρωσαν ο John Hopkins με την ΖΧ-RR της Kawasaki Racing και ο Nicky Hayden με την RC212V της Repsol Honda.

Προβλήματα για τον Toni Elias που είναι πολύ πιθανό στον αγώνα να χρησιμοποιήσει την εφεδρική του Desmosedici GP8 καθώς η κανονική του παρουσίασε μηχανικά προβλήματα κατά τη διάρκεια του warm up.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: «Το πιθανότερο να μείνω για ακόμα 2 χρόνια στη Yamaha»

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Ο Edwards απειλεί, νέα πτώση για Lorenzo

Χορηγοί