• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guintoli: Δεν μ’ ενδιαφέρουν οι εντολές της ομάδας!
Στο χέρι μου είναι να παλέψω και να νικήσω την Kawasaki!
Νέα 08/09/2014 - 17:12

Ο Sylvain Guintoli τονίζει ότι είναι στο χέρι του να προσπαθεί μέσα στις πίστες για να κερδίζει τον μεγάλο του αντίπαλο, παρά να επαναπαύεται σε ενδεχόμενες εντολές της ομάδας προς τον ομόσταυλό του Marco Melandri.

Προς τιμήν λοιπόν της Aprilia, δεν υπήρξαν κατευθυντήριες γραμμές και ο καλύτερος αναβάτης κέρδισε στους δυο αγώνες της Κυριακής. «Στο χέρι μου είναι να βάζω το κεφάλι μου κάτω και να κερδίζω την Kawasaki. Δεν σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο εντολών...», παραδέχτηκε ο Guintoli, ο οποίος με τις δυο δεύτερες θέσεις χτες, μείωσε τη διαφορά του από τον Sykes στους 31 βαθμούς!

«Τα πήγαμε καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε. Η Jerez δεν είναι στις αγαπημένες μου πίστες και δυσκολευτήκαμε αρκετά για να είμαι ειλικρινής. Δεν είχαμε το ρυθμό και ήμουν πολύ μπερδεμένος, όσον αφορά στα ελαστικά. Το πρωί όμως στο ζέσταμα, κάναμε ένα μεγάλο βήμα εμπρός και τα πήγαμε καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε. Σίγουρα θα ήταν καλύτερα αν κερδίζαμε, αλλά μειώσαμε τη διαφορά μας από τον Tom και αυτό είναι καλό».

«Αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθαμε εδώ και τα καταφέραμε δυο φορές, σε μια πίστα που με κέρδισε πέρυσι δυο φορές! Από την άλλη, περίμενα τον Marco πολύ δυνατό κι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Σε κάθε στροφή, σε κάθε γύρο πίεζα πολύ και προσπαθούσα να μην κάνω λάθη. Δεν είμαι απογοητευμένος διότι τα έδωσα όλα στην πίστα!».

«Ήξερα ότι ο Marco θα ήταν δυνατός στο τέλος. Είχα και τον Tom πίσω μου για μεγάλο διάστημα (σ.σ. στο δεύτερο σκέλος). Προσπάθησα να του ξεφύγω στην αρχή και μόλις τα κατάφερα, ήξερα ότι ο Marco θα ερχόταν. Προσπάθησα να κρατήσω τα ελαστικά μου μέχρι το τέλος. Ήμουν καλύτερα προετοιμασμένος γι’ αυτόν απ’ ότι στο πρώτο σκέλος, αλλά μου έλειπε το κάτι παραπάνω».

Επόμενο άρθρο »

Πρώτο βάθρο για τον Davies στην Jerez!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Πραγματιστής ο Sykes

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA