• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Πραγματιστής ο Sykes
«Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα!»
Νέα 08/09/2014 - 14:00

Ο Tom Sykes άφησε πίσω του μια υποτονική εμφάνιση στο πρώτο σκέλος της Jerez, για να ανέβει στο βάθρο του δεύτερου, κρατώντας τη διαφορά του από τον δεύτερο Guintoli στο +31.

«Βασικά υπήρξε μια σύγχυση στην αρχή. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά ακούμπησα το λεβιέ ταχυτήτων και δυστυχώς έχασα θέσεις και στη συνέχεια δεν μπόρεσα να βελτιωθώ τόσο πολύ», σχολίασε ο Sykes.

Στο δεύτερο σκέλος τα πράγματα εξελίχθηκαν καλύτερα για τον Βρετανό άσο.«Κάναμε μερικές αλλαγές στη μοτοσυκλέτα. Ήταν καλύτερα, όχι τέλεια, αλλά καλύτερα. Πάλι παραχωρήσαμε κάποια πράγματα στις Aprilia, αλλά δεν ήμασταν τόσο κακοί. Τώρα θα προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε στη Γαλλία».

«Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από το Σ/Κ. Θα μπορούσε σίγουρα να ήταν καλύτερα, αλλά θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα», πρόσθεσε ο πραγματιστής Sykes, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι σε συγκεκριμένες πίστες δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις Aprilia.

«Κοίταγα τι έκανε ο Melandri στη μοτοσυκλέτα του και προσπάθησα να μάθω απ’ αυτό. Διαφορετικές μοτοσυκλέτες όμως, δουλεύουν και διαφορετικά και προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Είχε τρομερό ρυθμό στον πρώτο και στο δεύτερο αγώνα. Δεν είχαμε την απάντηση, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα επιστρέψουμε δριμύτεροι στους επόμενους αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Guintoli: Δεν μ’ ενδιαφέρουν οι εντολές της ομάδας!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Έξω ο Herrin από την Caterham

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA