• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρώτο βάθρο για τον Davies στην Jerez!
Μετά από 15 χρόνια!
Νέα 09/09/2014 - 16:47

Στις κατατακτήριες δοκιμές ο Chaz Davies δυσκολεύτηκε αρκετά κι έτσι ξεκίνησε τους αγώνες της Κυριακής από την 7η θέση. Στον πρώτο αγώνα όμως, πολύ γρήγορα ανέβηκε στην τρίτη θέση και στη συνέχεια έδωσε μάχες για την πρωτιά, προτού χάσει το ρυθμό του λόγω της χαμηλής πρόσφυσης του πίσω ελαστικού του.

 

«Για να είμαι ειλικρινής είμαι χαρούμενος με τους πρώτους οχτώ γύρους του αγώνα. Μετά είχα το ασαφές συναίσθημα που έχει κανείς όταν το πίσω ελαστικό έχει φθαρεί. Η μοτοσυκλέτα δεν στρίβει, είναι πολύ πιο ευαίσθητη και εύκολα μπορεί να σου διπλώσει το μπροστινό».

 

«Είναι πολύ ωραία που είμαι στο βάθρο της Jerez. Αγωνίζομαι εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι η πρώτη φορά - νομίζω σε 15 χρόνια - που ανεβαίνω στο βάθρο! Τη θεωρώ ως μια από τις δύσκολες πίστες για εμένα κι έτσι το βάθρο είναι πραγματικά ένα μπόνους για μένα», σχολίασε ο Βρετανός αναβάτης.

 

Όταν έδινε μάχες με τον ομόσταυλό του (Giugliano) και τον Marco Melandri στον πρώτο αγώνα, ο Davies αποκάλυψε ότι ήλπιζε να μπορούσε να ακολουθήσει τον αναβάτη της Aprilia στο δεύτερο μισό του αγώνα.

 

«Η μοτοσυκλέτα μου έδινε καλή αίσθηση. Έπρεπε να εδραιώσω τη θέση μου. Ήξερα ότι ο Marco ήταν γρήγορος. Για να είμαι ειλικρινής δεν ήμουν χαρούμενος που τον πέρασα, αλλά δεν ήταν δυνατός τότε και δεν ήθελα οι άλλοι να μου ξεφύγουν....». Με την 3η και την 4η θέση στους δυο αγώνες, ο Davies εδραιώθηκε στην έκτη θέση της βαθμολογία των SBK.

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP, επόμενος σταθμός Misano!

« Προηγούμενο άρθρο

Guintoli: Δεν μ’ ενδιαφέρουν οι εντολές της ομάδας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA