• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Ο Edwards απειλεί, νέα πτώση για Lorenzo
Ο καιρός αλλάζει συνεχώς στο Le Mans και κανείς δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα αρχίσει να βρέχει.
Νέα 17/05/2008 - 00:00
Ο καιρός αλλάζει συνεχώς στο Le Mans και κανείς δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα αρχίσει να βρέχει.

Την Παρασκευή το βράδυ οι ουρανοί άνοιξαν ενώ και το πρωί του Σαββάτου έπεσαν κάποιες ψιχάλες.

Η τρίτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών των motoGP διεξήχθη σε στεγνό οδόστρωμα και οι χρόνοι βελτιώθηκαν σε σχέση με την Παρασκευή.

Η μεγάλη είδηση έρχεται από τον Jorge Lorenzo ο οποίος έπεσε και σήμερα. Ο Ισπανός είχε lowside πλησιάζοντασ στη στροφή 9, σε ένα από τα σημεία όπου οι αναβάτες φρενάρουν πολύ δυνατά. Χτες μετά την πτώση που είχε κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, έλεγε ότι αυτό που τον προβληματίζει είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης.

«Το βασικό πρόβλημα είναι ότι έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου. Πρέπει να σκέφτομαι θετικά και είμαι σίγουρος ότι θα την βρω και πάλι», έλεγε χαρακτηριστικά. Ταχύτερος ο Edwards στην τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών

Ταχύτερος ο Edwards στην τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών

Ο 21χρονος αναβάτης δεν φάνηκε να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τους ήδη επιβαρυμένους αστραγάλους του και μεταφέρθηκε για εξετάσεις στην Clinica Mobile. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό παρά το γεγονός ότι χτύπησε το ήδη τραυματισμένο του δεξί πόδι, θα πρέπει όμως να συνεχίσει να έχει ακινητοποιημένους τους αστραγάλους του και να μετακινείται με καροτσάκι.

Ο Colin Edwards δείχνει σε τρομερή κατάσταση γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το 1'33"765 που σημείωσε. «Έχω βρει το λάστιχο αγώνα που μου αρέσει και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε», δήλωσε χτες ο Texas Tornado που θα επιδιώξει να βρεθεί για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στην pole position.

Στη δεύτερη θέση, 3,5 δέκατα πίσω του βρέθηκε ο πρώην ομόσταβλός του στη Fiat Yamaha, Valentino Rossi. Ο Ιταλός πολυπρωταθλητής έλεγε την Παρασκευή ότι έπρεπε να βρουν με την ομάδα του μισό δευτερόλεπτο, κάτι που απ' ότι όλα δείχνουν, το κατάφεραν.

Ακολούθησε ο Dani Pedrosa με την RC212V της Repsol Honda o οποίος κατά τη διάρκεια της Παρασκευής έδινε το ρυθμό σημειώνοντας τους καλύτερους χρόνους. Σταθερή αξία ο Ισπανός που δείχνει πολύ δυνατός και έτοιμος να παλέψει για τη νίκη στη γαλλική πίστα. Πίσω του βρέθηκε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Casey Stoner.

Ο Andrea Dovizioso έφερε την RC212V του JiR Team Scot στην πέμπτη θέση. Ο νέος συμπλέκτης που ήρθε από το HRC φαίνεται πως κάνει καλή δουλειά...

Ο Chris Vermeulen ήταν έκτος και δείχνει ότι σε αυτόν τον αγώνα μπορεί να πάρει το καλύτερό του φετινό αποτέλεσμα. Φήμες που δεν επιβεβαιώνοντας θέλουν τον Αυστραλό να έχει αρχίσει τα ...βουντού καλώντας τα πνεύματα της βροχής να εμφανιστούν την Κυριακή κατά τη διάρκεια του αγώνα...

Randy de Puniet και John Hopkins συμπλήρωσαν την πρώτη οχτάδα.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Ο Εdwards ταχύτερος στο warm up

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Δυναμικό ξεκίνημα από Pedrosa

Χορηγοί