• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΑΜΟΤΟΕ
Δυστυχώς η ΟΜΑΔΑ65 έχει δίκιο!
Νέα 07/09/2014 - 14:54

Λάβαμε αυτήν την Επιστολή Διαμαρτυρίας που απευθύνεται προς την Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας και με λύπη διαπιστώνουμε ότι η Λέσχη που την έτσειλε έχει απόλυτο δίκιο...

 

 

Κύριοι του ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ,

 

με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε εντόνως διότι έως σήμερα 6/09 δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση από την επιτροπή Ταχύτητας / Ντράγκστερ ( εάν υφίσταται ακόμα) για το πότε και που θα γίνει ο επόμενος Αγώνας Ταχύτητας.

Θεωρούμε απαράδεκτο από πλευράς του Δ.Σ της ΑΜΟΤΟΕ να μην ενημερώνει τα σωματεία της και κατά συνέπεια και τους αθλητές που παίρνουν μέρος στο Πρωτάθλημα. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι αθλητές είναι ερασιτέχνες και καταβάλουν μόνοι τους την ετήσια συνδρομή προς την ΑΜΟΤΟΕ για την ανανέωση των δελτίων τους όπως επίσης και το παράβολο για την συμμετοχή τους στους αγώνες.

Κύριοι παρά την πρωτοφανή δήλωση του προέδρου της ΑΜΟΤΟΕ στην Γ.Σ της Άμφισσας για την μη δυνατότητα παρεμβολής ή τιμωρίας των στελεχών των Επιτροπών των αγωνισμάτων για το 2013 λόγω του ότι ουσιαστικά ήταν μέλη του Δ.Σ, βλέπουμε ότι και φέτος είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Η επιτροπή ταχύτητας δεν λειτουργεί (άλλωστε κατά δήλωση μελών της, αδυνατούν να συνεργαστούν) και εσείς δεν κάνετε απολύτως τίποτα.

Δυστυχώς ο τελικός αποδέκτης όλης αυτής της κατάστασης είναι οι αθλητές και εμείς δεν μπορούμε να το ανεχτούμε πλέον αυτό. Σας κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για άλλη μια φορά και σας καλούμε να σταθείτε προ των ευθυνών σας, αυτές που αναλάβετε όταν θέσατε εαυτούς υποψήφιους για το Δ.Σ της Ομοσπονδίας και ζητήσατε την ψήφο των μελών της. Τέλος σας ενημερώνουμε ότι με το δικαίωμα που μας δίνει ο νόμος θα κοινοποιήσουμε την επιστολή αυτή προς όλα τα σωματεία μέλη της ΑΜΟΤΟΕ αλλά και θα την δημοσιοποιήσουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό την ενημέρωση και κινητοποίηση όλων των ενδιαφερόμενων

 

Σοφούλης Αθανάσιος

ΟΜΑΔΑ 65 ΛΦΣΜ

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez Αγώνας 1: Ο Melandri στερεί τη νίκη από τον Guintoli!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Την pole ο εκπληκτικός Baz!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα