• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Πρώτη pole φέτος για Honda- Pedrosa
Μέχρι τώρα οι Yamaha Μ1 σάρωναν τις pole positions. Στο Le Mans o Dani Pedrosa έβαλε τέλος σε αυτό το σερί. Αυτό που δεν άλλαξε είναι ότι για ακόμα έναν αγώνα η pole πήγε σε αναβάτη της Michelin...
Νέα 17/05/2008 - 00:00
Μέχρι τώρα οι Yamaha Μ1 σάρωναν τις pole positions. Στο Le Mans o Dani Pedrosa έβαλε τέλος σε αυτό το σερί. Αυτό που δεν άλλαξε είναι ότι για ακόμα έναν αγώνα η pole πήγε σε αναβάτη της Michelin...

Εκπληκτική εμφάνιση από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας που ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας «έκλεψε» την pole μέσα από τα χέρια του Colin Edwards.

Ο Texas Tornado έδινε το ρυθμό ως τότε όντας στην πρώτη θέση με το εκπληκτικό 1'32"774 που σημείωσε έντεκα λεπτά πριν το τέλος της διαδικασίας. Στο τέλος όμως ο μικροκαμωμένος Ισπανός επιτέθηκε και κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του Τεξανού κατεβάζοντάς τον στο 1'32"647.

Στην τελευταία του προσπάθεια βρήκε μπροστά του τον Marco Melandri που ήταν σε αργό γύρο, με αποτέλεσμα να τον καθυστερήσει και να προκαλέσει τον εκνευρισμό του.

Από την τρίτη θέση του γκριντ θα ξεκινήσει ο Casey Stoner, ενώ ο Valentino Rossi ήταν τέταρτος. Δίπλα του ο Ιταλός πολυπρωταθλητής θα έχει τον χιλιοταλαιπωρημένο Jorge Lorenzo που και στις κατατακτήριες δοκιμές είχε τις στιγμές του χωρίς όμως να πέσει και τον Nicky Hayden.

Από την τρίτη σειρά του γκριντ θα ξεκινήσουν ο James Toseland, ο Chris Vermeulen και ο John Hopkins.

Απογοητευτική εμφάνιση για τον Marco Melandri, νικητή του αγώνα το 2006, ο οποίος θα ξεκινήσει από την 17η θέση.

Η διαδικασία διεξήχθη υπό την απειλή βροχής η οποία τελικά δεν ήρθε. Σε ρυθμό αγώνα, Pedrosa, Edwards, Rossi και Stoner εμφανίζονται πολύ δυνατοί με καλό και σταθερό γυρολόγιο.

Ο αυριανός αγώνας (18/5, 15:00GR) είναι ένα άλλο θέμα καθώς πάντα υπάρχει ο κίνδυνος βροχής είτε πριν είτε κατά τη διάρκειά του.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Ο Εdwards ταχύτερος στο warm up

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Δυναμικό ξεκίνημα από Pedrosa

Χορηγοί