• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φρένα στον αντίχειρα για Marquez-Pedrosa!
Δοκιμάστηκε την τελευταία ημέρα στο ιδιωτικό τεστ του Brno
Νέα 18/07/2014 - 09:45

Χτες, ήταν η τελευταία ημέρα των ιδιωτικών δοκιμών της Respol Honda στην πίστα του Brno και όπως αποκάλυψε ο Τεχνικός Διευθυντής του HRC, Takao Yokoyama, το δίδυμο της ομάδας τέσταρε τη λειτουργία των πίσω φρένων με χρήση διακόπτη στον αντίχειρα!

Φυσικά δεν αποτελεί πρωτοτυπία, μιας και ο πρώην αναβάτης της Repsol Honda, Mick Doohan, έχει μείνει στην ιστορία (και) για το γεγονός ότι χρησιμοποιούσε τα πίσω φρένα με τον αντίχειρά του, εξαιτίας τραυματισμών στο πόδι του.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τους Marc Marquez και Dani Pedrosa, με την αλλαγή για τους συγκεκριμένου αναβάτες να δοκιμάζεται καθαρά για λόγους απόδοσης.

«Ο Marc και ο Dani δοκίμασαν πολλά πράγματα - όχι κάτι το πολύ μεγάλο, απλά μικρές αναβαθμίσεις - και ανάμεσά τους ένα φρένο στον αντίχειρα», δήλωσε ο Yokoyama. «Φυσικά είχαν στη διάθεσή τους και την πρώτη έκδοση της RC213V του 2015».

«Υπήρχαν ανάμεικτες αντιδράσεις, όπως συμβαίνει πάντα όταν μια νέα μοτοσυκλέτα βγαίνει στην πίστα για πρώτη φορά. Πάντως είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι μετά το ντεμπούτο της, διότι τώρα ξέρουμε προς ποια κατεύθυνση να πορευθούμε».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Και τώρα διάλειμμα!

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα