• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει!
Θέλω να μείνω στο MotoGP...
Νέα 17/07/2014 - 13:29

Το συμβόλαιο του Alvaro Bautista τελειώνει φέτος και ο Ισπανός - όπως παραδέχεται - δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα όσον αφορά στο μέλλον του. Ακούγονται ακόμα και φήμες ότι σκέφτεται να πάει στα SBK, κάτι που ο νυν αναβάτης του Gresini διαψεύδει κατηγορηματικά.

 

«Μιλάμε με κάποιες ομάδες, αλλά για την ώρα τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο κι έτσι περιμένουμε μια προσφορά για τη νέα χρονιά», σχολίασε ο δέκατος στ βαθμολογικό πίνακα Bautista. «Για την ώρα παραμένω συγκεντρωμένος στη φετινή σεζόν και θέλω να βελτιώσω την αίσθησή μου με τη μοτοσυκλέτα. Θέλω να μείνω στο MotoGP γιατί είναι το καλύτερο Πρωτάθλημα στον κόσμο».

 

Ο Bautista - η θέση του οποίου απειλείται κυρίως από τον ομόσταυλό του Scott Redding ο οποίος έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του ότι το 2015 θα οδηγά εργοστασιακή μοτοσυκλέτα - μίλησε και για τον πρόσφατο αγώνα στο Sachsenring. Εκεί, ο Ισπανός ήταν ένας από τους 14 αναβάτες που ξεκίνησαν από την pit lane.

 

«Ήταν πολύ δύσκολα με τόσους αναβάτες στην pit lane και με τα σλικ ελαστικά ενώ η πίστα είχε κάποια βρεγμένα σημεία», σχολίασε. «Στο τέλος βρήκα το ρυθμό μου και πάλεψα για τη δεκάδα. Τα καταφέραμε αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με την αίσθησή μου από τη μοτοσυκλέτα».

 

«Δυσκολευόμαστε με την πρόσφυση και ψάχνουμε λύση γι’ αυτό, αλλά για την ώρα δεν έχουμε βρει κάτι που να μας βοηθά».

 

Επόμενο άρθρο »

Φρένα στον αντίχειρα για Marquez-Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Είναι σε νηπιακό στάδιο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα