• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Και τώρα διάλειμμα!
Ολοκληρώθηκε το τριήμερο τεστ στο Brno!
Νέα 18/07/2014 - 11:34

Ο Marc Marquez ολοκλήρωσε και την τελευταία του υποχρέωση πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα, φεύγοντας ικανοποιημένος από την πίστα του Brno για το θετικό τριήμερο τεστ.

«Όλα πήγαν αρκετά καλά και ειδικά την τελευταία ημέρα είχαμε καλή πρόσφυση στην πίστα. Οι χρόνοι μας ήταν καλοί και μπορέσαμε να δοκιμάσουμε κάποια καινούργια πράγματα και να επιβεβαιώσουμε κάποια άλλα με την πρωτότυπη του 2015», σχολίασε ο Marc.

«Το πιο σημαντικό πάντως αυτού του τεστ, ήταν το γεγονός ότι καταφέραμε και οδηγήσαμε τη νέα μοτοσυκλέτα και δώσαμε καλή πληροφόρηση. Επιπρόσθετα η Honda μας έφερε κάποια νέα εξαρτήματα για την τωρινή μας μοτοσυκλέτα και δοκιμάσαμε κάποια πράγματα στα ηλεκτρονικά και στα φρένα. Κάναμε πολλούς γύρους και συγκεντρώσαμε πολλά δεδομένα. Τώρα μπορούμε να κάνουμε ένα διάλειμμα, κάτι που όλοι μας το αξίζουμε!».

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του πρώτου μισού του Πρωταθλήματος, θα έχει τρεις περίπου εβδομάδες να ξεκουραστεί, προτού βρεθεί στην πίστα της Indianapolis μαζί με τους συναθλητές του, για τον δέκατο γύρο της χρονιάς που ξεκινάει στις 8 Αυγούστου!

Επόμενο άρθρο »

OTE TV: 300.000 συνδρομητές!

« Προηγούμενο άρθρο

Φρένα στον αντίχειρα για Marquez-Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα