• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Στην πίστα η MD600 της Moriwaki
Πάτησε πίστα το τρίτο πρωτότυπο που κατασκεύασε η Moriwaki για την κατηγορία των Moto2...
Νέα 22/05/2009 - 10:06
Πάτησε πίστα το τρίτο πρωτότυπο που κατασκεύασε η Moriwaki για την κατηγορία των Moto2.

H MD600 όπως λέγεται το αγωνιστικό της εταιρίας παρουσιάστηκε επίσημα στο περιθώριο του ιαπωνικού GP και την Παρασκευή 15/5 έγραψε τα πρώτα της χιλιόμετρα στην πίστα της Suzuka.

Στη μοτοσυκλέτα έχει προσαρμοστεί κινητήρας από Honda CBR 600RR μιας και η Ηonda δεν έχει ετοιμάσει ακόμα τον κινητήρα τον οποίο θα παρέχει σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας.

Τη δοκιμή πραγματοποίησε ο γιος του ιδιοκτήτη της εταιρίας, Satoru Moriwaki, Shogo, ο οποίος έκανε συνολικά 40 γύρους.

«Στόχος αυτού του τεστ ήταν να ελέγξουμε και να αξιολογήσουμε τις βασικές δυνατότητες της MD600, του τρίτου πρωτότυπου που έχουμε κατασκευάσει και το οποίο τώρα έχει αλουμινένιο πλαίσιο. Ελέγχοντας τις βασικές λειτουργίες κάθε τμήματος του πλαισίου καταφέραμε να κάνουμε 40 γύρους», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας.

Η Moriwaki θα συνεχίσει την εξέλιξη της MD600 έτσι ώστε να μπορέσει να τελειοποιήσει τα αγωνιστικά της κιτ τα οποία θα είναι προς διάθεση στις ομάδες που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στη νεοσύστατη κατηγορία από τα τέλη του 2009.

Θυμίζουμε ότι οι τετράχρονες μοτοσυκλέτες των 600cc της Moto2 οι οποίες θα χρησιμοποιούν όλες κινητήρες της Honda, θα κάνουν το ντεμπούτο τους στα MotoGP το 2010 όταν και θα συνυπάρχουν μαζί με τα 2χρονα 250άρια. Από το 2011 η Moto2 θα αντικαταστήσει την κατηγορία των 250cc.

Επόμενο άρθρο »

Το αρνητικό... ρεκόρ του Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Στη Βαρκελώνη το ντεμπούτο του νέου κινητήρα της Suzuki

Χορηγοί