• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στη Βαρκελώνη το ντεμπούτο του νέου κινητήρα της Suzuki
O νέος V4 θα βελτιώσει την τελική ταχύτητα, τομέα στον οποίο υστερούν οι GSV-R
Νέα 21/05/2009 - 12:09
Έναν νέο πιο ισχυρό V4 ετοιμάζουν οι μηχανικοί της Suzuki στην προσπάθειά τους να ικανοποιήσουν τους Loris Capirossi - Chris Vermeulen που από την πρώτη στιγμή ζητούν αύξηση της τελικής ταχύτητας.

Ο νέος κινητήρας θα έχει περισσότερη δύναμη και θα βοηθήσει στη βελτίωση της τελικής ταχύτητας, τομέας στον οποίο υστερούν οι GSV-R.

Οι αναβάτες ήλπιζαν να έχουν το νέο μοτέρ στον αγώνα του Mugello, μια πίστα που διαθέτει τη μεγαλύτερη ευθεία του Πρωταθλήματος και στην οποία η ιπποδύναμη παίζει αποφασιστικό ρόλο, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί τελικά, μιας και οι μηχανικοί δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τη δουλειά τους. Έτσι το ντεμπούτο του νέου κινητήρα έχει μετατεθεί για τον αγώνα της Catalunya που θα διεξαχθεί στις 14 Ιουνίου.

«Στόχος είναι ο νέος κινητήρας να είναι έτοιμος για τη Βαρκελώνη αλλά η Suzuki κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί προκειμένου να επισπεύσει το ντεμπούτο του. Στόχος είναι ο νέος κινητήρας να αυξήσει την τελική ταχύτητα της μοτοσυκλέτας. Οι αναβάτες ζήτησαν να έχουν τον κινητήρα στο Mugello όπου η τελική ταχύτητα παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά νομίζω ότι η Βαρκελώνη είναι πιο ρεαλιστικός στόχος», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Rizla Suzuki, Paul Denning.

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Στην πίστα η MD600 της Moriwaki

« Προηγούμενο άρθρο

Περισσότερες επιλογές στα ελαστικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα